Kedves Érdeklődők!

A Vác Városi Strand és uszoda  23. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

Sávbeosztás 33m medence

Szilva Orsolya
Asszisztens
Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
06306139611

33 méteres medence:

image001

image002

image003

image003

Kedves Vendégeink! Pünkösd vasárnap és hétfőn (2020.05.31. - 2020.06.01.) a Strandfürdő nyitva tartása 7.00-20.00 óráig.

Várunk mindenkit szeretettel!

A minden évben nagy sikerrel zajló, Sütő József úszásoktató által vezetett nyári gyermek úszótábor idén is megszervezésre kerül! A táborba egyaránt várjuk a kezdő és haladó gyerekeket, folyamatos, teljes körű felügyelet és ellátás mellett, egy hetes turnusokban. A játékos vizes foglalkozásokat, oktatásokat számos színes program gazdagítja a város területén, úgymint kirándulások, tűzoltóság látogatása, városnéző kisvonatozás, séta a ligetben!

Gondolva a víz kedvelő, de az úszásban annyira még nem jártas érdeklődőkre, hasonlóan turnusokban lehet jelentkezni Intenzív úszásoktatásra is, kezdő és haladó szinten.

Jelentkezési lap és szülői hozzájárulás letöltése.

Kérjük a Kedves Érdeklődőket, a turnusok gyors betelése miatt minél hamarabb jelezzék részvételi szándékukat,köszönjük!

2020 uszotabor2020 uszasoktatas

Tisztelt Érdeklődők,

Az alábbiakban olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda aktuális, 2020. év nyári belépő és bérlet árait. Felhívjuk szíves figyelmét az idei évben is megtartandó nyári gyermek úszótáborról és intenzív úszásoktatásról!

https://vacholding.hu/index.php/hireink/480-nyari-uszotabor-es-intenziv-uszasoktatas

Nyitás 2020.05.29.-én, péntek reggel 6.00 órától!

Nyári nyitvatartás:
Hétköznap: 6:00 - 20:00
Szombat: 7:00 - 20:00
Vasárnap: 7:00 - 20:00 

Strandfürdő Nyári Belépő és Bérlet árak

Megnevezése

Árak

Felnőtt belépő

1 500 Ft

Gyermek, Diák, Nyugdíjas belépő (táborozók nem használhatják!!)

900 Ft

Vác belépő (lakcímkártya felmutatásával)(táborozók nem használhatják!)

900 Ft

Látogató jegy ( medence használatra nem jogosít)

600 Ft

Felnőtt kedvezményes strandbelépő (16 ó. után)

1 000 Ft

Csoportos belépő 10 főtől (Strand szezonban)

800 Ft

Felnőtt havi reggeli úszóbérlet 6- 9-ig

15 000 Ft

Gyermek, Diák, Nyugd, havi reggeli úszóbérlet 6- 9-ig

10 000 Ft

Felnőtt bérlet 10 alkalomra

12 000 Ft

Gyermek, Diák, Nyugdíjas bérlet 10 alkalomra

8 500 Ft

Vác bérlet 10 alkalomra (lakcímkártya felmutatásával)

7 500 Ft

Sportolói kedvezményes bérlet 10 alkalomra (vizes sportágak) Sportolói bérlet Strandszezonban reggel 6-9 óráig és délután 17-20 óráig használható

2 500 Ft

Sportolói bérlet 10 alkalomra (egyéb sportágak) Strandszezonban reggel 6-9 óráig és délután 17-20 óráig használható

4 500 Ft

Sávhasználati díj / óra (egyéb sportágak) Vidéki SE

3 000 Ft

Sávhasználati díj / óra ( vizes sportágak) Váci SE

1 500 Ft

Medence bérleti díj (Váci Vízilabda SE)

25 000 Ft

Medence bérleti díj (Egyéb egyesületek, versenyek)

35 000 Ft

Úszás igazolás (belépőt tartalmazza)

2 000 Ft

Úszósapka eladás (beszerzési árváltozás esetén módosul)

600 Ft

 

Érvényes 2020.05.29.

Örömmel értesítjük a kedves Vendégeinket, hogy a Váci Strandfürdő 2020.05.29-én, pénteken reggel 6.00 órától nyitva tart!

Várunk mindenkit szeretettel!

Idén lett nagykorú a virágos Vác verseny, immáron 18. alkalommal került meghirdetésre. Bár a virágosztás 2020. május 15. pénteken, 16. szombaton, 17. vasárnap elmarad a korona vírus miatt kialakult egészségvédelmi óvintézkedések miatt, de a jelentkezők virágosításait a szervező bizottság tagjai megnézik és értékelik. Idén 350 családi ház, 92 társasház és 63 intézmény, cég jelentkezett a versenyre. A verseny szép hagyományokkal rendelkezik, a jelentkezők 90 %-a évről évre jelentkezik, ugyanakkor mindig vannak új részt venni szándékozók is. A verseny díjazása során is mindig van megújulás és fejlődés. Részben mindezek miatt a bíráló bizottság tagjai végigjárják a jelentkezők virágosításait, hiszen tudjuk nem a 10 egynyári és a 2 db muskátli teszi széppé a kerteket és a városunkat, hanem az odaadás, ami átsugárzik a kis kerteken. Ezt a töretlen energiát kérjük a jelentkezőktől az idei évben is bele fektetni a  virágosításaikba, amivel városunkat szebbé varázsolhatják a nehéz helyzetben mindannyiunk számára. A családi házak, társasházak, intézmények tavaszi virágosításait már ellenőrzik a szervezők és fotózzák, valamint képek is érkeznek be a jelentkezőktől. Az idei évben mindenki örömére megnövekedett a társasházak körüli virágosítás, a Földváry téri lakótelepen kiemelkedően szép virágágy kialakítások valósultak meg. Bízunk benne, hogy a díjkiosztó ünnepségre már a megszokott keretek között kerülhet sor ősszel minél több díjazottal.

Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy 2020. április 22. – 2020. május 17. között (az időjárás függvényében) Vác város közterületein Vadgesztenyefák és japán díszcseresznyék permetezése munkáit végezzük.

Munkavégzés helye: Vác város közterületein

Alkalmazott szer: Vektafid A rovarölő
Mospilan 20 SG rovarölő
Runner 2 F rovarölő
Coragen 20 SC rovarölő
Topas 100 EC gombaölő
Amalgerol növénykondicionáló
Megafol növénykondicionáló
Poli Feed növénykondicionáló

Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 14 nap
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

Tisztelt Gépjárművezetők!


Vác díjköteles parkolózónáiban, illetve a mélygarázsban, visszavonásig ingyenes a parkolás!


További információ:
tel.: 06-27/311-661
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelt Lakók,
Tisztelt Gépjárművezetők!

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy

2020. április 8-án (szerdán) 8.00 órától várhatóan 15 óráig a

Vác, Budapesti főút 20. szám és 26. szám előtti útszakasz

félpályás lezárásra kerül a gépjármű közlekedés elől a fák gallyazási munkáinak elvégezhetősége érdekében,

továbbá 

2020. április 8-án (szerdán) 8.00 órától várhatóan április 8-án (szerda) 17.00 óráig a

Vác, Petőfi utca 23-tól (Kép utcától) Petőfi utca 19-ig

a gépjármű közlekedés elől lezárásra kerül fák gallyazási munkáinak elvégezhetősége érdekében.

terkep

Kérjük az ideiglenes forgalmi rend betartását és az érintett utcaszakaszon a gépkocsik parkolásának megszüntetését.
A parkolás a Budapesti főút más szakaszán vagy a Diadal téren a Gombás – patak melletti parkolóban lehetséges.

Türelmükért köszönettel:
Váci Városfejlesztő Kft.

A jelenlegi veszélyhelyzetben kiemelten fontos, hogy megfeleljünk azoknak a szabályoknak, amelyek biztonságosabbá teszik az életünket. A következő kérések betartásával segítenek kollégáink és az eszközpark megvédésében, ezzel pedig hozzájárulnak a hulladékgazdálkodás zavartalan működéséhez.

Gyakorta okoz problémát, hogy az égetés után keletkező hamut közvetlenül a kukába öntik bele az Ügyfelek. Kérjük Önöket, hogy az égésterméket zsákolják be, és azt a zsákot helyezzék el a hulladékgyűjtőben. Amikor ez nem így történik, a szabadon szálló hamu azt belélegezve kollégáink egészségét, illetve a gépek működését is veszélyezteti! Szintén a hamut érintő kérés, hogy várják meg, míg az kihűl és csak utána zsákolják be és helyezzék el az edényzetben. A forró hamu tűzveszélyes, ami a többi hulladék közé kerülve könnyen lángra lobbanthatja a szállítójárművet, értelemszerűen ezzel munkatársainkat is veszélyezteti!

12

Emellett ismételten felhívnánk rá a figyelmet, hogy a többlethulladékot kizárólag a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. által kibocsátott, hivatalos hulladékgyűjtő zsákban tudjuk elvinni. Ahogy előző tájékoztatásunkban – https://www.zoldhid.hu/blog/tajekoztato-rendkivuli-intezkedesekrol – is kértük, a fertőzések elkerülése érdekében lezárt dupla zsákba tegyék bele a hulladékot. A belső rétegnek nem kell társaságunktól származnia, azonban a külső a Zöld Híd logójával ellátott zsák legyen, hiszen ez segíti munkatársainkat a szolgáltatást jogosulatlanul igénybe vevők kiszűrésében. A zsákokról további információt a következő oldalon találhat: https://www.zoldhid.hu/kozszolgaltatas/hulladekgyujto-zsak.

34

További balesetveszélyt jelent, hogy a hulladékgyűjtőkbe a kommunális hulladékon kívül oda nem tartozó anyagokat – például föld, építési–bontási törmelék, szelektív hulladék ­ is elhelyeznek az Ügyfelek. Mindezek más hulladékgazdálkodási technológiák alkalmazását követelik meg, ezért azáltal, hogy a nem megfelelő edényzetben helyezik el őket, munkatársainkat és az eszközparkot veszélyeztetik, vagy a környezetünk számára létfontosságú hatékony hulladékgazdálkodást hátráltatják!

56

Köszönjük segítségüket és együttműködésüket a fentiek betartásában, hogy a nehezített körülmények között is balesetveszélyek nélkül tudjuk kiszolgálni Önöket!

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. közleménye:

A hulladékszállítás nem áll le a veszélyhelyzet ellenére sem! - 2019.03.18.

Társaságunk ezúton is szeretné megnyugtatni az aggódó Ügyfeleket, hogy szolgáltatóként a rendkívüli körülmények ellenére is eleget teszünk a jogszabályok által előírt feladatunknak. A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata számos megkeresést kapott arra vonatkozóan, hogy a koronavírus miatt elrendelt vészhelyzet okán leáll-e a hulladékszállítás.

Az extrém helyzetben továbbra is számítunk együttműködésükre. Mint azt előző tájékoztatónkban megírtuk (https://www.zoldhid.hu/blog/tajekoztato-rendkivuli-intezkedesekrol), a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe – kukákba – kizárólag lezárt zsákokban helyezzék el a hulladékot. Emellett, amennyiben a hulladékgyűjtő edény mellé plusz hulladékot tesznek ki, ezt egészségügyi okokból dupla zsákban tegyék meg, ügyelve arra, hogy a társaságunk által biztosított gyűjtő legyen a külső.

A járványügyi helyzetre való tekintettel ügyfélszolgálati irodánkon továbbra is szünetel a személyes ügyintézés, azonban az online bejelentőn – amelyet ezen a linken érhetnek el: https://www.zoldhid.hu/ugyfelszolgalat –, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kollégáink továbbra is várják a megkereséseket.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tájékoztató rendkívüli intézkedésekről - 2019.03.16.

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft – a Magyarországon kialakult járványügyi veszélyhelyzet tükrében – különböző, a szolgáltatást érintő változtatásokat vezet be, amelyekről bővebben itt olvashat.

Március 16-tól kezdődően határozatlan ideig szünetelteti ügyfélszolgálatain a személyes ügyfélfogadását. Az online csatornákon keresztül továbbra is elérhetőek kollégáink, amelyekről bővebben honlapunkon tájékozódhat: https://www.zoldhid.hu/ugyfelszolgalat.

A kialakult helyzetre való tekintettel a szolgáltatás igénybevételére feljogosító matricák ellenőrzését ideiglenesen szünetelteti vállalatunk, akárcsak a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatást.

Mindezek mellett kérjük Ügyfeleinket, hogy a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe – kukákba – kizárólag lezárt zsákokban helyezzék el a hulladékot. Amennyiben a hulladékgyűjtő edény mellé plusz hulladékot helyeznek el, ezt egészségügyi okokból dupla zsákban tegyék meg, ügyelve arra, hogy a társaságunk által biztosított gyűjtő legyen a külső. A felsorolt változások mellett társaságunk folytatja a jogszabályok által is előírt hulladékgazdálkodási tevékenységét.

Szíves megértésüket és türelmüket kérjük az elkövetkező időszakra!

Tisztelt Ügyfeleink!

A Váci Városfejlesztő Kft. Parkolási részlege az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot:

A koronavírus miatti korlátozások alatt a parkolási bérletek megvásárlásának menete a következők szerint történik majd:

•  A személyes ügyfélfogadás szünetel
• Az ügyfelek banki átutalással vagy banki befizetéssel vásárolhatnak bérletet
• A bérletkártyát, mágneskártyát postai úton juttatjuk el ügyfeleinkhez

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken, munkaidőben lehet:
+06-27/311-661
+36-30/863-4191

Elektronikus úton fogadjuk megkereséseiket az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacímünk: 2600 Vác, Köztársaság út 34.

Bérletvásárlás menete:

1. Az alábbi bankszámlaszámra utalja el, vagy fizesse be a választott bérlet díját és mentse le/másolja le az utalásról szóló bizonylatot:
OTP Számlaszám: 11742094-20182443-00000000

2. Küldje el emailben az alábbi adatokat:

➢ Név
➢ Lakcím
➢ Postázási cím (ahova a bérletet küldhetjük)
➢ Rendszám
➢ Mágneskártya sorszáma, amennyiben már rendelkezik mágneskártyával (a kártya
sorszáma, pl.: „SW-IA 58000”). Amennyiben nem rendelkezik mágneskártyával, úgy
kérjük a bérlet díjával együtt további 2.000,- Ft-ot ennek költségeként átutalni.
➢ Forgalmi engedély (fényképezze le/szkennelje be/másolja le) Elegendő, ha az első oldal
„A” és a „J” mezője olvasható.
➢ Utalásról/befizetésről kapott bizonylatot

3. Amennyiben kedvezményre jogosult, úgy az alábbiakat is kérjük megküldeni (fényképezze le/szkennelje be/másolja le):

➢ Lakossági kedvezményes bérlet esetén:
▪ Lakcímkártya

➢ Egyedi elbírálás esetén:
▪ Lakcímkártya,
▪ Határozat

Parkolási tájékoztató letöltése / Váci parkolóbérlet árlista letöltése

tájékoztató ártábla ügyfélirodába laptartóba

 

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Vendégeink!

Mint az bizonyára Önök előtt is ismert, egészségünk megóvása és a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében mind kormányrendeletekkel, mind pedig helyi döntésekkel meghozott korlátozó szabályozások léptek életbe mindennapjaink számos területén. Ezek közé tartozik, hogy – hasonlóan más intézményekhez – a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.-nél, ezen belül Váci Uszoda és Vác Város Sportcsarnok intézményeinkben is, felfüggesztésre került a személyes ügyfélfogadás intézménye. Ugyanakkor határozott lépéseket tettünk annak érdekében, hogy a fontos, ügyekben minél kisebb problémát, a lehető legkevesebb halasztást szenvedjen el az ügyintézés.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elektronikus ügyintézés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kezdeményezhető, lletve telefonos tájékoztatás:

központi számunkon, a 06-27-510-400 telefonos elérhetőségen történik.
A postai úton történő kapcsolatfelvétel továbbra is rendelkezésükre áll.

Előre is megköszönve türelmüket, a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. dolgozói nevében is minden ügyfelünknek jó egészséget kívánok.

Zábó Edina s.k.
ügyvezető

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Váci Polgárok!

Mint az bizonyára Önök előtt is ismert, egészségünk megóvása és a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében mind kormányrendeletekkel, mind pedig helyi döntésekkel meghozott korlátozó szabályozások léptek életbe mindennapjaink számos területén. Ezek közé tartozik, hogy – hasonlóan más intézményekhez – a Váci Városfejlesztő Kft.-nél, ezen belül Parkolási részlegünkön is, felfüggesztésre került a személyes ügyfélfogadás intézménye. Ugyanakkor határozott lépéseket tettünk annak érdekében, hogy a fontos, halaszthatatlan és a polgárok számára lényeges ügyekben minél kisebb problémát, a lehető legkevesebb halasztást szenvedjen el az ügyintézés.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elektronikus ügyintézés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kezdeményezhető, illetve telefonos tájékoztatás:

központi számunkon, a 06-27-510-107 telefonos elérhetőségen, parkolási ügyekben a 06-27-311-661 számon történik.

A postai úton történő kapcsolatfelvétel továbbra is rendelkezésükre áll.

Előre is megköszönve türelmüket, a Váci Városfejlesztő Kft. dolgozói nevében is minden ügyfelünknek jó egészséget kívánok.

Zábó Edina s.k.
ügyvezető

Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy 2020. március 17. – 2020 április 03. között (az időjárás függvényében) Vác város közterületein Vegyesfák, valamint rózsaágyak lemosó permetezése munkáit végezzük.

Munkavégzés helye: Vác város közterületein
Alkalmazott szer: Vektafid A rovarölő
Champ DP gombaölő
Thiovit Jet gombaölő

Élelmezés egészségügyi várakozási idő: nem köteles
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

Tisztelt Lakó,
Tisztelt Gépjárművezető!

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy

2020. március 16-án (hétfőn) 20.00 órától várhatóan március 18-án (szerda) 17.00 óráig

a Vác, Petőfi utca, az 53. számtól az Oswald utcáig

a gépjármű közlekedés elől lezárásra kerül fák gallyazási munkáinak elvégezhetősége érdekében.

terkep petofi

Kérjük az ideiglenes forgalmi rend betartását és az érintett utcaszakaszon a gépkocsik parkolásának megszüntetését.
A parkolás a Budapesti főúton vagy a Diadal téren a Gombás – patak melletti parkolóban lehetséges.

Türelmükért köszönettel:

Váci Városfejlesztő Kft.

polghivlogo

Polgármesteri utasítás

Vác Város polgármestereként a koronavírus miatt kialakult vészhelyzetben az alábbi utasítást hozom:

A Váci Sport Kft. tekintetében a holnapi naptól, 2020.03.14-től visszavonásig a VÁCI SPORTINTÉZMÉNYEK, úgyis, mint a Váci Uszoda, Vác Város Sportcsarnoka és a Váci Stadion ZÁRVA TARTANAK.

A Váci Városfejlesztő Kft. ügyfélfogadási rendje 2020.03.16-tól visszavonásig az alábbiak szerint módosul (beleértve a Parkolási részleget is):

 • hétfő 14 - 18 óráig
 • szerda 8 - 12-ig és 14 - 16 óráig
 • a pénteki ügyfélfogadás elmarad.

A pénztárforgalmat lehetőség szerint kérjük átutalással bonyolítani! Az ügyfélfogadási irodában és annak előterében kizárólag egy ügyfél tartózkodhat, a várakozók az udvaron tartózkodjanak!

Matkovich Ilona
sk.

Vác Város Polgármestere

Vác, 2020.03.13.

Letölthető változat

Váci Városfejlesztő Kft. aktuális pályázati lehetőségei:

   Várjuk ajánlatukat, sikeres részvételt kívánunk!


  Vác Város Önkormányzata nevében és képviseletében a Váci Városfejlesztő Kft. Vagyonhasznosítási részlege (Vác, Köztársaság út 34.) 2020. május - június havi pályázatait alább olvashatják:

  Vác, Volt Esze Tamás laktanya portaszolgálati feladatainak ellátása 011/2020 tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő versenyeztetési eljárás

  Teljes pályázat szövege

  Laktanya változási vázrajz


  Vác Város Önkormányzata nevében és képviseletében a Váci Városfejlesztő Kft. Vagyonhasznosítási részlege (Vác, Köztársaság út 34.) 2020. május - június havi hirdetéseit alább olvashatják:

  Az összes pályázat rövid verziójú letöltése

  Beépítetlen terület értékesítésre: 

  • Az ingatlan címe: Vác belterület 6395/2 hrsz-ú, Vác, Felső Törökhegyi út 82. szám alatti, kivett rendezetlen funkciójú épület és udvar megnevezésű, 2147 m2 nagyságú ingatlan

  Teljes pályázat letöltése


  Nem lakás célú helyiségek bérbeadásra:

  • Az ingatlan címe: Vác, dr. Csányi László krt. 34. fsz. 2. szám alatt található, 3299/A/2 hrsz-ú, 24,41 m2 nagyságú nem lakás célú helyiség – kereskedelem-szolgáltatás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Park utca 3. fsz. 14. szám alatt található, 402/53 hrsz-ú. 216 m2 nagyságú műhelycsarnok

  • Az ingatlan címe: Vác, Káptalan utca 3. szám alatt, a Központi Piac főépületében található 18+18+8 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiségek egyben -kereskedelemszolgáltatás-vendéglátás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Földváry tér 16. szám alatt található, 4513/A/2 hrsz-ú, 87 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiség – kereskedelem-szolgáltatás
   tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Naszály út és Telep utca sarkán, közterületen található, Vác belterület 999 hrsz-ú, 17 m2 alapterületű „faház” kereskedelem-szolgáltatás-vendéglátás
   tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Március 15. tér 16-18. fsz. 9. szám alatt található, Vác belterület 3192/A/9 hrsz-ú, 37 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiség –
   kereskedelem-szolgáltatás tevékenységi körre

  Lakás értékesítése:

  • Az ingatlan címe: Vác, Sziréna köz 7. A épület fsz. 3.szám alatt található, 2709/10/A/3 hrsz-ú, 36 m2 alapterületű, társasházi, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Vám utca 14. 10/1. szám alatt található, 4526/4/A/60 hrsz-ú, 52,36 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Vám utca 14. 8/6. szám alatt található, 4526/4/A/53 hrsz-ú, 52,36 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Tímár utca 8-10. B épület fsz. 1. szám alatt található, 5505/A/3 hrsz-ú, 78 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, II. Rákóczi Ferenc tér 8-10. A. épület fsz. 3. szám alatt található, 2626/A/3 hrsz-ú, 11 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Rádi út 2. 1/5. szám alatt található, 4147/A/5 hrsz-ú, 57 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Kölcsey Ferenc utca 17. 9/1. szám alatt található, 4474/19/A/54 hrsz-ú, 52 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Kölcsey Ferenc utca 17. 5/1. szám alatt található, 4474/20/A/31 hrsz-ú, 52 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Budapesti főút 73. fsz. 2. szám alatt található, 3673/A/2 hrsz-ú,  69 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  Teljes pályázat letöltése

  Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

  Teljes pályázat letöltése


  Pályázat feltétele, teljes szövege letölthető: www.vacholding.hu és a www.vac.hu honlapról
  Információ: Váci Városfejlesztő Kft. Vagyonhasznosítási részleg Tel.: 27/510-104 

  Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Kft.-vel egyeztetettek szerint, 2020. év folyamán a hulladékok begyűjtésének időpontjai a csatolt táblázatban foglaltaknak megfelelően alakulnak:

  Hulladék begyűjtési naptár letöltése

   

   

   

   

   

  Vác, hulladék begyűjtési naptár 2020.

  hulladek naptar 2020 1
  hulladek naptar 2020 2

   

  Tisztelettel: Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

  Elkészültek az úttest lezárásával összefüggő útjavítási, csatorna tisztítási, fák metszési és a teljes közterület takarítási munkái. A járműforgalom részére 2020. 02. 21-én délben visszaadásra került az úttest. Vannak azonban még olyan munkák, amik a járműforgalom mellett folytatódnak. Ilyenek például a sétány felőli oldalon a fák gyökérzete által megrongált járdaszakaszok, padok körüli felpuposodott járdaburkolatok.

  A csapadékvíz elvezető rácsok-, aknák tisztítása során kiderült, hogy 3 helyszínen a csőhálózat megvan sérülve, ezért nem tudja elvezetni esőzéskor a csapadék vizet. A hibák feltárása, javítása a következő hetekben további munkálatokat igényel az érintett helyszíneken.

  akna

  Ady sétány járda1smallAdy sétány járda2 small

  Ezek utómunkáit folytatja a Váci Városfejlesztő Kft. munkatársai, melyek befejezéséig kérjük szíves türelmüket.

  Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Váci Városfejlesztő Kft. ügyfélfogadása a 2600 Vác, Köztársaság 34. szám alatt, továbbképzés miatt 2020. március 06-án, pénteken szünetel.

  Köszönjük megértésüket!

  Aktuális állás ajánlataink: (frissítve 2020.02.18.)

  Váci Távhő Nonprofit Közhasznú Kft.

  Váci Hulladékgazdálkodási Kft.

  Váci Városfejlesztő Kft.

  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

  Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Váci lakosokat, hogy a Virágos Vácért mozgalom szervezői az idei évben is virágosításra invitálják városunk lakóit. A nagy sikerrel, immáron 18. alkalommal megrendezett Virágos Vác program keretében az igénylők május 15.-17. között vehetik át az összeállított virág csomagokat a már megszokott, Park u. 3. alatti telephelyünkön. A programhoz való jelentkezési határidő 2020. február 7. péntek 16 óra, a jelentkezési lapokat a Váci Polgármesteri Hivatal portáján (2600 Vác, Március 15. tér 11.) személyesen vagy postán megküldve nyújthatják be.

  Továbbra is keressük a legszebb tavaszi virágoskerteket! Várjuk családi házak, társasházak,lépcsőházak, cégek és intézmények jelentkezését! Jelentkezési határidő: 2020. 05.29. Jelentkezés a fotók megküldésével történik az alábbi email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. név, cím és telefonszám megadásával, vagy jelentkezését leadhatja a Váci Polgármesteri Hivatal portáján (2600 Vác, Március 15. tér 11.) személyesen vagy postán megküldve.

  Jelentkezési lap letöltése

  A verseny védnökei:
  Matkovich Ilona polgármester és Marton Zsolt megyéspüspök

  A virágosztás időpontjai: Kategória:

  2020. május 15. péntek 10.00 – 15.00  TÁRSASHÁZ, INTÉZMÉNY, CÉG
  2020. május 16. szombat 7.00 – 15.00  CSALÁDI HÁZ
  2020. május 17. vasárnap 7.00 – 12.00  CSALÁDI HÁZ

  A virágosztás helyszíne továbbra is Vác, Park u. 3.

  VERSENYKATEGÓRIÁK:

  1. Kertes házak esetében a Bíráló Bizottság első sorban az utcafronton vagy az utcáról a ház előtt kialakított előkertet vizsgálja, de ahol erre nincs lehetőség ott az erkélyek, ablakok virágosítását veszi figyelembe. A bírálati szempontok között szerepel a ház környékének általános rendezettsége és a növényzet ápoltsága.

  2. Lakásszövetkezetek illetve társasházak, lépcsőházak kategóriájában az idén sem lakásonként kell pályázni! A lakók nevében csak a lakásszövetkezeti elnök vagy a társasház, lépcsőház közös képviselője pályázhat a lakások számának megjelölésével. Az elbírálás során a Bíráló Bizottság a társasház, lépcsőház (házszám) körüli zöldterületen az előkert, a virágágy kialakítását vizsgálja első sorban, de ahol erre nincs lehetőség ott az épület erkélyeinek, ablakainak egységes virágos képét bírálják, valamint továbbra is szempont a környezet tisztasága.

  3. Intézmények kategóriában ugyancsak az összhatást vizsgálja a Bíráló Bizottság. Ez magába foglalja az adott intézményhez tartozó külső és belső területeknek, a növényzetnek a gondozottságát, de első sorban a várost díszítő virágosítást. Az egyes intézmények között három típust különböztetünk meg:
  • oktatási intézmények;
  • egyházi, egészségügyi, szociális intézmények, sportlétesítmények;
  • vendéglátóhelyek, üzletek, üzemek, cégek.

  4. Balkonok (erkélyek) kiemelt virágosításával új kategória került meghirdetésre 2018 évben. A Virágos Vác Verseny jelentkezőinek virágosítását bírálva sok szép virágos balkon volt látható. Ezek egy része a kertes házaknál, de jelentős részük a társasházaknál volt megfigyelhető. A virágpompával szemet gyönyörködtető és városunkat díszítő erkélyek a társasházakban az egyes lakók gondos munkálkodását dicsérik. Ez az új kategória továbbra is és egyre nagyobb számban őket szeretné nevesíteni és díjazni. További célja ennek az új kategóriának az is, hogy az emeletes házak csupasz erkélyei minél inkább virágosak legyenek a lakosság örömére. A kategóriában jelentkezhet olyan kertes ház, társasházi lakás, intézmény, cég, amely erkéllyel rendelkezik. A jelentkezést a jelentkezési lapon a virágos balkon felirat bekarikázásával kell jelölni. A társasházi lakások esetében fontos a jelentkezés során a pontos cím megadása (emelet/ajtó). A virágos balkonról fotók küldhető a nyár folyamán 2020. augusztus 14-ig az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

  Fontos tudnivalók:

  • Akiknél a Bíráló Bizottság 2019 évben a jelentkezés feltételeinek megfelelően nem látta az utcáról a kiosztott, várost szépítendő virágokat kiültetve, azok jelentkezését 2020 évben nem fogadhatja el.
  • Az idei évben is kiemelten odafigyelünk a virágos utcaképre a családi házas övezetben, valamint a társasházaknál a háztömbökre. A legvirágosabb utcák, társasházas utcarészek díjazásban részesülnek.
  • Az egységcsomagot az igénylő (jelentkező) vagy annak meghatalmazottja írásos meghatalmazással veheti át. 

  Sok örömet kívánnak a virágokhoz:
  a Virágos Vácért mozgalom szervezői


  Vác, 2020.01.24

  sajdik kep.

  A verseny védnökei:

  Matkovich Ilona polgármester és Marton Zsolt megyéspüspök

   

   

  A virágosztás időpontjai: Kategória:

   

  2020. május 15. péntek 10.00 – 15.00 TÁRSASHÁZ, INTÉZMÉNY, CÉG

  2020. május 16. szombat 7.00 – 15.00 CSALÁDI HÁZ

  2020. május 17. vasárnap 7.00 – 12.00 CSALÁDI HÁZ

   

  A virágosztás helyszíne:

   

  A virágosztás helyszíne továbbra is Vác, Park u. 3.

   

   

  VERSENYKATEGÓRIÁK:

   

  1. Kertes házak esetében a Bíráló Bizottság első sorban az utcafronton vagy az utcáról a ház előtt kialakított előkertet vizsgálja, de ahol erre nincs lehetőség ott az erkélyek, ablakok virágosítását veszi figyelembe. A bírálati szempontok között szerepel a ház környékének általános rendezettsége és a növényzet ápoltsága.

   

  2. Lakásszövetkezetek illetve társasházak, lépcsőházak kategóriájában az idén sem lakásonként kell pályázni! A lakók nevében csak a lakásszövetkezeti elnök vagy a társasház, lépcsőház közös képviselője pályázhat a lakások számának megjelölésével. Az elbírálás során a Bíráló Bizottság a társasház, lépcsőház (házszám) körüli zöldterületen az előkert, a virágágy kialakítását vizsgálja első sorban, de ahol erre nincs lehetőség ott az épület erkélyeinek, ablakainak egységes virágos képét bírálják, valamint továbbra is szempont a környezet tisztasága.

   

  3. Intézmények kategóriában ugyancsak az összhatást vizsgálja a Bíráló Bizottság. Ez magába foglalja az adott intézményhez tartozó külső és belső területeknek, a növényzetnek a gondozottságát, de első sorban a várost díszítő virágosítást. Az egyes intézmények között három típust különböztetünk meg:

  • oktatási intézmények;

  • egyházi, egészségügyi, szociális intézmények, sportlétesítmények;

  • vendéglátóhelyek, üzletek, üzemek, cégek.

   

  4. Balkonok (erkélyek) kiemelt virágosításával új kategória került meghirdetésre 2018 évben. A Virágos Vác Verseny jelentkezőinek virágosítását bírálva sok szép virágos balkon volt látható. Ezek egy része a kertes házaknál, de jelentős részük a társasházaknál volt megfigyelhető. A virágpompával szemet gyönyörködtető és városunkat díszítő erkélyek a társasházakban az egyes lakók gondos munkálkodását dicsérik. Ez az új kategória továbbra is és egyre nagyobb számban őket szeretné nevesíteni és díjazni. További célja ennek az új kategóriának az is, hogy az emeletes házak csupasz erkélyei minél inkább virágosak legyenek a lakosság örömére. A kategóriában jelentkezhet olyan kertes ház, társasházi lakás, intézmény, cég, amely erkéllyel rendelkezik. A jelentkezést a jelentkezési lapon a virágos balkon felirat bekarikázásával kell jelölni. A társasházi lakások esetében fontos a jelentkezés során a pontos cím megadása (emelet/ajtó). A virágos balkonról fotók küldhető a nyár folyamán 2020. augusztus 14-ig az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

   

   

  Fontos tudnivalók:

   

  • Akiknél a Bíráló Bizottság 2019 évben a jelentkezés feltételeinek megfelelően nem látta az utcáról a kiosztott, várost szépítendő virágokat kiültetve, azok jelentkezését 2020 évben nem fogadhatja el.

  • Az idei évben is kiemelten odafigyelünk a virágos utcaképre a családi házas övezetben, valamint a társasházaknál a háztömbökre. A legvirágosabb utcák, társasházas utcarészek díjazásban részesülnek.

  • Az egységcsomagot az igénylő (jelentkező) vagy annak meghatalmazottja írásos meghatalmazással veheti át.

   

   

  Sok örömet kívánnak a virágokhoz:

  a Virágos Vácért mozgalom szervezői

   

   

   

   

  Vác, 2020.01.24.

  A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. tájékoztatja Tisztelt Látogatóit, hogy február 3-án, hétfőn TECHNIKAI NAPOT tart, az uszoda ZÁRVA lesz!

  Február 2-án, vasárnap pedig 10:00 - 15:00 óráig a 33m medence ZÁRVA tart, vizilabda mérkőzés miatt!

  Megértésüket köszönjük!

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft

  Vác Város Önkormányzata nevében és képviseletében a Váci Városfejlesztő Kft. Vagyonhasznosítási részlege (Vác, Köztársaság út 34.) 2020. június havi hirdetéseit alább olvashatják:

  Az összes pályázat rövid verziójú letöltése

  Beépítetlen terület értékesítésre: 

  • Az ingatlan címe: Vác belterület 6395/2 hrsz-ú, Vác, Felső Törökhegyi út 82. szám alatti, kivett rendezetlen funkciójú épület és udvar megnevezésű, 2147 m2 nagyságú ingatlan

  Teljes pályázat letöltése


  Nem lakás célú helyiségek bérbeadásra:

  • Az ingatlan címe: Vác, dr. Csányi László krt. 34. fsz. 2. szám alatt található, 3299/A/2 hrsz-ú, 24,41 m2 nagyságú nem lakás célú helyiség – kereskedelem-szolgáltatás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Park utca 3. fsz. 14. szám alatt található, 402/53 hrsz-ú. 216 m2 nagyságú műhelycsarnok

  • Az ingatlan címe: Vác, Káptalan utca 3. szám alatt, a Központi Piac főépületében található 18+18+8 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiségek egyben -kereskedelemszolgáltatás-vendéglátás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Földváry tér 16. szám alatt található, 4513/A/2 hrsz-ú, 87 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiség – kereskedelem-szolgáltatás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Naszály út és Telep utca sarkán, közterületen található, Vác belterület 999 hrsz-ú, 17 m2 alapterületű „faház” kereskedelem-szolgáltatás-vendéglátás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Március 15. tér 16-18. fsz. 9. szám alatt található, Vác belterület 3192/A/9 hrsz-ú, 37 m2 alapterületű, nem lakás céljára szolgáló helyiség – kereskedelem-szolgáltatás tevékenységi körre

  • Az ingatlan címe: Vác, Március 15. tér 25. fsz. 4. szám alatt található, Vác belterület 3100/A/4 hrsz-ú, 179,86 m2  alapterületű nem lakás céljára szolgáló helyiség és a 62,05 m2 pincehelyiségrész

  Lakás értékesítése:

  • Az ingatlan címe: Vác, Budapesti főút 73. fsz. 2. szám alatt található, 3673/A/2 hrsz-ú,  69 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Kölcsey Ferenc utca 17. 5/1. szám alatt található, 4474/20/A/31 hrsz-ú, 52 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Kölcsey Ferenc utca 19. 9/1. szám alatt található, 4474/19/A/54 hrsz-ú, 52 m2  alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Rádi út 2. 1/5. szám alatt található, 4147/A/5 hrsz-ú, 57 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, II. Rákóczi Ferenc tér 8-10. A. épület fsz. 3. szám alatt található, 2626/A/3 hrsz-ú, 11 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Tímár utca 8-10. B épület fsz. 1. szám alatt található, 5505/A/3 hrsz-ú, 78 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Vám utca 14. 8/6. szám alatt található, 4526/4/A/53 hrsz-ú, 52,36 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Vám utca 14. 10/1. szám alatt található, 4526/4/A/60 hrsz-ú, 52,36 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  • Az ingatlan címe: Vác, Káptalan utca 20. I/10. szám alatt található, 3217/A/8 hrsz-ú, 39 m2 alapterületű, lakás megnevezésű ingatlan

  Teljes pályázat letöltése

  Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

  Teljes pályázat letöltése


  Pályázat feltétele, teljes szövege letölthető: www.vacholding.hu és a www.vac.hu honlapról
  Információ: Váci Városfejlesztő Kft. Vagyonhasznosítási részleg Tel.: 27/510-104 

  A Váci Városfejlesztő Kft. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy honlapján (Cégünkről menü - Pályázatok almenü), a https://vacholding.hu/index.php/home/palyazatok oldalon az aktuális pályázati felhívásait közzéteszi.

  Várjuk ajánlatukat, sikeres részvételt kívánunk!

  A Váci Hulladékgazdálkodási Kft. tájékoztatja a lakosságot a 2020. év I. negyedévi hulladék gyűjtési rendjéről, amely a következőképp alakul:

  2020 elso negyedev gyujtesi rend highres

  Letölthető formátum

  A kidobott karácsonyfák összegyűjtése és elszállítása január 6-án hétfőn megkezdődött, a begyűjtést több ütemben, folyamatosan végzik kollégáink. Kérjük a lakosságot, hogy a lecsupaszított fákat a megszokott gyűjtőhelyekre és a kukák közelébe helyezzék ki. A kihelyezésnél figyeljenek a gyalogos és gépjármű forgalomra, valamint vigyázzanak a parkoló gépjárművek állapotára.

  A Váci Városfejlesztő minden dolgozója nevében, egész éves együttműködésüket megköszönve, szeretnénk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda  51. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

  DECEMBER 24.    ZÁRVA

  DECEMBER 25.    ZÁRVA

  DECEMBER 26.    ZÁRVA

  DECEMBER 27.    6.00-20.00

  DECEMBER 28.    7.00-19.00

  DECEMBER 29.    7.00-17.00

  DECEMBER 30.    6.00-20.00

  DECEMBER 31.    ZÁRVA TECHNIKAI NAP

  JANUÁR 1.           ZÁRVA

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Tisztelt Ügyfeleink,

  Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a mélygarázs és felszíni parkolás éves bérletek érvényességi ideje 2020. január 31.

  Amennyiben szeretné elkerülni január első hetében az esetleges hosszabb várakozási időket ügyfélszolgálatunkon, javasoljuk január második - harmadik hetében keresse fel kollégáinkat! Emlékeztetőül, az ünnepi parkolási üzemidők az alábbi cikkünkben olvashatóak.

  Megértésüket megköszönve, Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a Váci Városfejlesztő Kft. Parkolási részlege.

   

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda  50. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

  DECEMBER 24.    ZÁRVA

  DECEMBER 25.    ZÁRVA

  DECEMBER 26.    ZÁRVA

  DECEMBER 27.    6.00-20.00

  DECEMBER 28.    7.00-19.00

  DECEMBER 29.    7.00-17.00

  DECEMBER 30.    6.00-20.00

  DECEMBER 31.    ZÁRVA TECHNIKAI NAP

  JANUÁR 1.           ZÁRVA

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  2019. Ünnepi nyitvatartás

  Váci Városfejlesztő Kft vagyonhasznosítási részleg:
  2019. december 7. szombat zárva
  2019. december 14. szombat zárva
  2019. december 23. hétfő 8-12 nyitva
  2019. december 24. - 2020. január 02. zárva

  Váci Városfejlesztő Kft parkolási részleg:
  2019. december 7. szombat zárva
  2019. december 14. szombat 8-12 nyitva
  2019. december 21. – 2020. január 1. zárva
  2020. január 3. péntek 8-12 nyitva

  Vác területén a felszíni parkolás 2019. december 21. – 2020. január 01. ingyenes. Ezen időszakban a
  mélygarázsban fizetni kell.

  Váci Hulladékgazdálkodási Kft:
  2019. december 7. szombat zárva
  2019. december 14. szombat 8-12 nyitva
  2019. december 23. hétfő 8-12 nyitva
  2019. december 30. hétfő 8-12 nyitva
  2019. december 31 - 2020. január 1 zárva
  2020. január 3. péntek 8-12 nyitva
  A Zöld Híd Kft 2019. december 24 - 2020. január 2 zárva

  Váci Távhő Kft:
  2019. december 7. szombat 8-12 nyitva
  2019. december 14. szombat 8-12 nyitva
  2019. december 23 - január 1. zárva

  Feladó: Váci Városfejlesztő Kft. Vezetőség

  5a1bb2160c45f8.1754563215117645020503

  Ültessünk új erdőt Vácon földlabdás karácsonyfákból!

  Régóta dédelgetett ötlet nyert támogató összefogást, mégpedig a földlabdás fenyők vásárlásának népszerűsítése a váci lakosság körében. A város vezetése, önkéntesek és a város főkertésze is támogatja az új kezdeményezést.

  Sok szép fenyő rövid élete megy kárba karácsony után, ahogy azt látni a szemetesek mellett. Ezek a kis lények közvetlen környezetünk hosszú távú élhetőbbé tételét is szolgálhatják, ha felvállaljuk. Vác városában van néhány régi fenyves, amelyek ma értékes ékkövei a városnak. Köszönet illeti azokat, akiknek telepítésük ötlete megfogant és azokat is, akik a munkát elvégezték és a csemetéket gondozták. Fenyvesünk van a Munkácsy parkban, az Alsótörökhegyi úton, a Párta utcában és a Kosdi út – Deákvári fasor kereszteződésnél. Régóta dédelgetett gondolat lakótelepi tömbbelsőkben ilyen örökzöld tüdő kialakítása például az Istenmalmi utca – Földváry tér közé, vagy az Űrhajós utca – Deákvári főtér mögé, de a Munkácsy park is áhítozik új csemetékre. A Városháza udvarán is jó példával járva, földlabdás fenyők kerülnek feldíszítésre 2019. december 7-én szombaton a kisgyermekek által készített díszekkel.

  szarvas gyertyás karácsonyfa 1 2475x3500small

   

  Kérjük a Tisztelt lakosságot, aki a szándékkal egyet ért és azt támogatni tudja, hogy vegyen földlabdás fenyőt, majd a karácsonyi időszak után azt ajánlja fel a város zöldterületeinek fejlesztése javára. A felajánlást az ünnepek után az alábbi e-mail címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

  Tegnap éjjel intenzív havazás kezdődött Vácon és környékén, ezzel egyidőben a téli hóeltakarítási munkák is megkezdődtek. A takarítási munkálatokat külső vállalkozó bevonásával, valamint a Városfejlesztő Kft. munkatársainak segítségével végeztük el.

   A hóeltakarítás és síkosság-mentesítés a város buszjáratainak útvonalán, a Sejcei úton,  valamint a főbb csomópontok szórásával kezdődött. Amikor a lehullott hó mennyisége szükségessé tette,  ekézéssel folytattuk a takarítás. A bevont vállalkozó a főbb útvonalak melletti járdákat, buszmegállókat valamint a város lépcsőit tisztította meg.

   

  gombasiSzerelvényezéskodalykodalyznaszaly munkasvasut


  Munkatársaink a P+R parkolók járdáit, lépcsőit, a kereszteződések gyalogátkelőit síkosság-mentesítették. Jó szolgálatot tett  a JCB 4cx kotró-rakodónkra felszerelt, idén vásárolt tolólap, amivel a lakosság bejelentéseket követve tisztítottuk meg a jelzett útszakaszokat, utcákat. 

  jcbSzéchenyiSzéchenyi.2dozsagyorgy2

   

  December elsejére, hosszas előkészületek után, a Városfejlesztő Kft. szorgos kezei végeztek a közösségi terek, területek díszítésével, dekorálásával. Minden évben komoly fejtörést okoz, hogy milyen újdonsággal, eddig még nem látott dologgal csaljunk mosolyt a városlakók arcára. Az idei évben törekedtünk arra, hogy egy picit más, színpompásabb, egyedibb látványú legyen Vác központi tere, a Március 15. tér. Rendhagyó módon az idei adventi koszorút a harangjáték közelében helyeztük el, ezzel kapcsolatban eddig pozitív visszajelzéseket kaptunk. A koszorú alapját váci felajánlások révén beérkezett fenyőgallyak biztosították, a négy áttetsző, színes gyertya belső világítása pedig azt jelzi, hogy éppen hol járunk az Adventi időszakban. Természetesen a szökőkút sem maradhatott üresen, ide egy fényjátékból készült látványos szökőkút került elhelyezésre. A pompás főtéri karácsonyfa is újszerű, csillogó fény-dekort kapott, amelyet nagy alakú dísz gömbök tesznek teljessé.

  foteradventikoszoru teljesimage007image011
  foter varoshaza 2image010image012image003

  A polgármesteri hivatal emeleti ablak közeit pedig szintén egy saját tervezésű és készítésű, fényes adventi koszorúval dekoráltuk ki. A tér másik vége sem maradhatott ünnepi dísz nélkül, a Bécsi kaput színes, karácsonyi díszeket szimbolizáló gömbök világítják meg. Ne feledjék, december 7-én szombaton 10 órától kezdődik a reményeink szerint hagyományteremtő, közös karácsonyfa díszítés a polgármesteri hivatal kertjében. Erre a fenyőre illetve a Deákvári főtér karácsonyfájára továbbra is örömmel várjuk a saját készítésű díszeket, dekorációkat! 

  image013image002deakvarifoter2

   

  Kollégáinkkal együtt bízunk abban, hogy az általunk szívvel-lélekkel készített karácsonyi dekorációk elnyerik a lakosság tetszését és emelik az ünnepi hangulatot!

   

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 49. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  December 2-án Technikai nap, az Uszoda zárva tart!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Hagyományteremtő céllal, valódi közösségépítő módon szeretné az idei közterületi karácsonyfákat minden eddiginél szebben feldíszíteni városunk önkormányzata. A már megszokott közös karácsonyfák közül a Városháza udvarát díszítők, illetve a deákvári igazán a gyerekeké lehet.

  Városunk polgármestere, Matkovich Ilona felkéri a város óvodásait és kisiskolásait, illetve szüleiket, hogy a Városháza udvarán feldíszítendő kis karácsonyfákat közösen, az általuk készített díszekkel tegyék igazán széppé. A hivatal munkatársaival együtt erre a hagyományteremtő eseményre 2019. december 7-én, szombaton 10 órától 12 óráig kerül majd sor.

  A közös karácsonyfa elkészítésének célja, hogy a kisgyermekek a saját maguk által készített díszecskéiket kihelyezhessék, közös élményt jelentve közreműködjenek a város egy díszének megalkotásában. A szervezők kérik a szülők, az óvónénik és a tanárok támogató segítségét, iránymutatását az időjárásnak is ellenálló anyagokból való díszek elkészítésében. Részvételi szándékukat kérjük, jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen Sas Ferencné részére.

  Advent kezdete előtt egy héttel a már évek óta megszokott módon megérkeztek a helyükre a városi karácsonyfák. A tavalyi és az idei lakossági felajánlásoknak köszönhetően volt miből kiválasztani a megfelelő fenyőfákat.

  Egy több, mint 30 éves formás, Lucfenyő került kihelyezésre a Főtérre, amit a Szt. Mihály dűlőből ajánlottak fel. Egy hasonló korú Ezüst fenyőt a Deákvári főúton kínáltak fel, ami a Földvári tér ünnepi hangulatát emeli majd. Mindkét esetben a felajánlók csemete koruktól nevelték a fenyőket  családi házuk udvarán, amelyektől a megválást könnyebbé tette az, hogy a várost fogják díszíteni. Két közel 2 mázsás Normand fenyő testvér ékesíti még a várost az ünnepekre a kisváci körforgalomba és a Főtér és a Széchenyi utca találkozási pontja helyett idén új helyszínen a mélygarázs fölött. A fenyőket mint a megelőző években, most is a Váci Városfejlesztő Kft. zöldterület fenntartási dolgozói vágták ki és helyezték el a megszokott helyszíneken. A fenyők kivágásánál, szállításra történő előkészítésénél, a nyerges szerelvényre történő fel – és lerakásánál, a helyszínen történő stabil rögzítésénél a több éves gyakorlati tapasztalat érvényesült. 

  imagea001imagea002imagea003imagea004

  A fenyők felajánlásainak helyszínein felnőttek és gyerekek egyaránt tágra nyílt szemekkel nézték, hogyan emeli a daru magasba a több tonnás fenyőket is. A napokban kerülnek kivágásra azon szintén lakossági felajánlásból származó fenyők, amelyek a Főtér és a többi, már megszokott ünnepi helyszín díszítését szolgálják.

   

  imagea005imagea006

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 48. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  December 2-án Technikai nap, az Uszoda zárva tart!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  A néhány héttel ezelőtti Rigó utcai sikeres faültetés után, az akkori előzetes egyeztetés szerint a Bagoly Bükk Egyesület civil felajánlásokból 5 szép, termetes Szomorú fűzfát vett. A korábbi hosszas helyszínkeresések eredményeképpen a fák a kisváci vasúti átjáróhoz közeli rabtemetőben kerültek elültetésre. A fák koronaformája a helyszín hangulatához szorosan illeszkedik. Az ültető gödröket a területet jól ismerő Váci Városfejlesztő Kft. zöldterület fenntartási vezetői jelölték ki több szempontot is figyelembe véve. A fák későbbi méreteit, a területen történő harmonikus képet, a meglévő burkolatokat és a sírok elhelyezkedését vették figyelembe. Az ültetésen részt vettek a Bagoly Bükk Egyesület tagjai, Kiss Zsolt alpolgármester, civilek és gyerekek is. A városi faültetéseket támogatva a Váci Városfejlesztő Kft. is segítette a munkákat. Kiemelkedően fontos, hogy az ültetésben a jövő nemzedékének képviselői is részt vettek: a gyerekek. Nagyon fontos nevelő és szemléletformáló ereje van ennek a város életében és jövőjében.

  faultetes2 faultetes1

  Tisztelt Ügyfeleink,

  Tájékoztatjuk Önöket,hogy a mélygarázs az ünnepek alatt is végig díjköteles, míg a felszíni fizető övezetek díjköteles időszakai az alábbiak szerint módosulnak az ünnepi időszak alatt:

  Az 1-es és 2-es díjzónában található fizető várakozóhelyek december 21 - január 2 közötti ünnepi időszakban díjmentesen vehetőek igénybe!

  Dátum / különleges üzemidő

  Üzemidő beállítás

  2019.12.07.Szombat/Áthelyezett munkanap

  kedd (díjköteles: 8-18)

  2019.12.14. Szombat/Áthelyezett munkanap

  péntek (díjköteles: 8-18)

  TISZTELT LAKOSOK!

  Pár fontos információt szeretnénk megosztani Önökkel a ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSRŐL.

  Zöldhulladéknak minősül a zöldfelületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék, pl.: falevél, elpusztult növényi maradványok, gyomok, gallyak, nyesedékek, fűkaszálék. A zöldhulladék gyűjtése, a Zöld Híd által rendszeresített, egyedileg jelölt, biológiailag lebomló, legalább 110 liter űrtartalmú zöldhulladék - gyűjtő zsák alkalmazásával vagy kötegeléssel történik.


  A kötegelés azt jelenti, hogy az ingatlanhasználó a zöldhulladékot nem ömlesztve, hanem legalább egy ponton összekötve helyezi ki. Az összekötegelt gallyak, ágak átmérője maximum 6 cm, hossza maximum 150 cm, térfogata maximum 1 köbméter lehet.

  zsakoslomb                                  kötegeltlomb

              zsákos lombgyűjtés                                                                                 kötegelt lombgyűjtés

  A zöldhulladékok szelektív begyűjtése 2019.04.01-én kezdődik. A megszokott szelektív hulladékgyűjtési napok és a begyűjtési körzetek kialakításra kerültek. A gyűjtési naptárban tudják nyomon követni ezeket. (1.sz. melléklet). A gyűjtés hivatalosan november végéig történik, de szükség szerint december hónapban is megtörténik.

  A (ZÖLD) zsákokba tehetjük, kötegelhetjük, komposztálhatjuk, vagy akár kiszállíthatjuk a zöldhulladékkezelő telepre. Annyi bizonyos, hogy ott nem maradhat, ahová lehullott a falevél.


  Kérjük ügyeljen rá, hogy a 110 literes ZÖLD zsákba csak és kizárólag zöldhulladék kerüljön!

  Egyéb zsákot eddig sem szállítottunk el, ezután sincs rá lehetőségünk.

  A feladatok elvégzését a Váci Közterületfelügyelet ellenőrzi.

  lerakotelep

                                                                 zöldhulladék lerakó telep elérhetőségei


  A zöldhulladék gyűjtésére szolgáló, a Zöld Híd által rendszeresített, egyedileg jelölt, biológiailag lebomló, legalább 110 liter űrtartalmú zöldhulladék gyűjtő zsákok az alábbi helyeken lehet beszerezni:

  Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. iroda
  Cím: Vác, Zrínyi Miklós u. 9, 2600

  Nyitva tartás:
  péntek 8:00–12:00
  szombat Zárva
  vasárnap Zárva
  hétfő 7:00–19:00
  kedd Zárva
  szerda 12:00–16:00
  csütörtök Zárva

  Vác, Buzási Barkács és Gazdabolt
  Cím: Vác, Zrínyi Miklós u. 9, 2600

  Az épület, a telek tulajdonosának a közterület tisztán tartási kötelezettsége azt foglalja magában, hogy az utcafronton a járda teljes szélességében + 2 méter közterületi sávon összegyűjti, eltávolítja a lehullott falevelet, virágot, termést.

  Ugyanez vonatkozik az ingatlan és a járda külső széle közötti közterületre is, ott, ahol úttest nincs.

  Az üzletek és a szolgáltatást nyújtó létesítmények üzemeltetői is kötelesek az üzlet előtti 5 méteres sávterületet folyamatosan tisztán tartani.

  A fenti kötelezettségeket és ezen kötelezettségek elmulasztásainak következményeit az alábbi önkormányzati rendelet foglalja össze:

  Vác Város Önkormányzati Képviselő-testületének 31/2016.(VII.15.) önkormányzati rendelete.

  A parkfenntartás keretében a Váci Városfejlesztő Kft. munkatársai a város közigazgatási területén belül több alkalommal, mintegy 50 hektárnyi zöldterületen végeznek az önkormányzat megbízásából lombgyűjtést. Ezek a munkálatok jelenleg is zajlanak.

  A Kft. azt a közel évi 1400 m3 lombhulladékot gyűjti és kezeli külön, amit a közterületekről az úttisztítási tevékenységük során gyűjt össze Vácon. Ez a mennyiségű lombhulladék komposztálóba megy, ami jelentős költséget jelent a városnak.

  A Váci Városfejlesztő Kft. kötelessége gondját viselni mindazon területeknek, mely a fent leírt (a hivatkozott rendeletben is rögzített) szabályok szerint nem tartozik egyik ingatlanhasználó, ingatlantulajdonos illetékességébe sem. A Kft.-nek ehhez van szerződése és költségvetési kerete. Nagyon sok váci lakos jár el megfelelően és gondozza a rá tartozó területrészt. Tapasztaljuk, hogy vannak akik, a területükre eső zöld hulladékot a közterületre seprik, ezzel látszólag ellátva a feladatot, valójában azonban a begyűjtés munkája társaságunkra marad és a csapadékvíz hálózatban is gondokat okozhat.

  Sokan azonban nem ismerik vagy nem tartják be a rendelet rájuk vonatkozó részét. A lakosok feladatait a Váci Városfejlesztő Kft. képtelen ellátni, mert ehhez sem ember, sem pénz nem áll a rendelkezésére. Sajnos sokszor kapunk indokolatlan kritikát, olyan területekkel kapcsolatban is, aminek rendben tartását az ingatlanok tulajdonosainak/használóinak kellene megoldania.

  Kérjük mindenki tartsa rendben lakókörnyezetét a fentiek figyelembevételével.

  Ez szükséges ahhoz, hogy Vác rendezett, tiszta és élhető város legyen.

  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

   

  1.sz. melléklet

  ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS

  PÁROS HÉTEN 2019.04.01-től  HÉTFŐ

  Határok: Diadal tér-2-es számú főút-Buki-Duna határolt terület

  Utcanevek: Ady Endre sétány, Althann M. u., Árok sor, Árpád út páros oldala, Attila u., Bajcsy-Zsilinszky E. u., Balassagyarmati út páros oldala, Bán. M. u., Barabás M. u., Báthori M. u. Konstantin tér és Dr. Csányi körút közötti szakasz., Budapesti főút, Buki sor, Burgundia u., Cházár u., Cifra köz, Corvin lépcső, Csaba u., Csángó u., -Damjanich tér Dr. Csányi L. körútig-, Diadal tér, Dombay u., Dózsa György út, Dr. Brusznyai Á. u., Dr. Csányi L. körút páratlan oldala, Fürdő u., Füredi M. u., Fűz u., Galamb köz, Galamb u., Gasparik K. u. Géza király tér, Görgey A. u., Hajlék u., Hajnik P. u., Hal köz, Halfogó u., Háló köz, Hattyú u., Horgász köz, Horváth M. u., -Hunyadi János u. Dózsa György út és Árpád út közötti szakasz-, II. Rákóczi Ferenc út páros oldala, Ilona u., Iskola köz, Iskola u., József A. sétány, Kálvin J. u., Káptalan u., Katona L. u., Kazinczy F. u., Kép u., Kert u., Kórház u., Kossuth L. u., Kossuth tér, Kőhíd u., Köztársaság út, Liliom u., Liszt Ferenc sétány, Lovarda tér, Március 15. tér, Mária u., Mátyás király u., Mézeskalács u., Molnár u., Múzeum u., Nagy Sándor József u., Németh László u., Nyár u., Ősz u., Pap Béla u., Petőfi S. u., Petróczy L. u., Piac u., Piarista u., Posta park, Quell Rudolf u., Rév köz, Rózsa köz, Sáfár B. köz, Sándor u., Schuszter Konstantin tér, Stadion u., Szabó L. u., Szarvas köz, -Széchenyi utca Március 15. tér és 2-es számú főút szakasza-, Szent Flórián u., -Szent János u. Köztársaság u. és II. Rákóczi Ferenc úti szakasz-, Szent Miklós tér, Szentháromság tér, Szigony u., Tabán u., Tavasz u., Tavirózsa u., Tél u., Tímár u., Tópart u., Tornyos P. u., Tragor Ignác u., Várlépcső, Varsa köz, Verőcei u., Vetés u., Vizimalom u., Zátony u., Zichy Hippolit u.

   

  KEDD

  Határok: 2-es számú főút-Sződliget Közigazgatási határ-Budapest-Vác Vasútvonal-2. számú Főút és Vác-Szob vasútvonal találkozásáig határolt terület

  Utcanevek: Amur u., Aranka u., Árpád köz, Árpád út páratlan oldala, Avar u., Baba u., Balassagyarmati út páratlan oldala, Balin u., - Báthori M. u. Dr. Csányi körút-Karcsú A. között, - Beniczky P. u., Bérczi K. u., Bocskai I. u., Bolgár u., Csatamező út, Csávolszky J. u., Csuka u., Damjanich J. u., -Damjanich tér Dr. Csányi körút közötti szakasz- Déli u., Derecske dűlő, Deres u., Diák u., Dr. Csányi körút páros oldala, Erzsébet u., Fonó u., Galcsek Gy. u., Galsai K. E. u., Garda u., -Gödöllői út 2-es főút és Budapest-Vác vasútvonal közötti terület-, Götz Károly K. u., Harcsa u., Hársfa u., Honvéd u., Horgásztói u., -Hunyadi J. u. Árpád út és Zrínyi u. között-, II. Rákóczi Ferenc tér, II. Rákóczi Ferenc u. páratlan oldala, Istenmalmi u., Ivánka u., Jegenye u., Jókai M. u., Kandó K. u., Karcsú A. u., Kertész u., Keszeg u., Kodály Z. u., Kosdi utca, Kölcsey F. u., Kötő u., Krakkó köz, Lemez u., Luxemburg u., Madách I. u., Magyar u., Makay I. u., Márna u., Mező u., Mikszáth K. u., Nádas u., Nagymező u., -Naszály út Zrínyi M. utca és vasúti aluljáró közötti szakasz-, Nemzetőr út, Nyáry P. u., Pacsirta u., Paduc u., Pálffy J. u., Pogányvári köz, Rácz P. u., -Rádi út Damjanich tér és vasúti átjáró közötti szakasz-, Rózsa u., Süllő u., -Széchenyi u. Dr. Csányi körút és Vasútállomás között-, Szent István tér, -Szent János utca Dr. Csányi krt. és Zrínyi u. között-, Szent László út, Szilassy V. u., Sziréna köz, Táncsics M. u., Thomas Edison u., Törökhegyi út, Ulrich K. köz, Vám u., Vásár u., Vöröskereszt sor, Zöldfa u.

  SZERDA

  Határok: Kosdi út-Vasútvonal-Lehár Ferenc-Deákvári főút-Szent Mihály dűlő által határolt szakasz

  Utcanevek: Ág u.,- Alsó u. Hanusz u. és Lehár F. u. között,- Ambró F. u., Arany J. u., -Bauer M. u. Fekete u. és Lehár F. u. között-, Béke tér, Berkes A. u., Bimbó u., Bokor u., Botond u., Bottyán J. u. Hanusz u. és Vörösmarty tér között, Csemete u., Csengő u., Cserje u., Csillag u., Deák F. u., Deákvári főtér, Deákvári főút páros oldala, Degré Alajos u., -Eperfa u. Hanusz u. és Lehár Ferenc közötti szakasz-, Fácán u., , -Fekete u. Telep u. és Lehár F. u. közötti szakasz-, Gerle u., -Gombási út Naszály út és Deákvári főút közötti szakasz-, Gyökér u., Hanusz u., Harang u., Harkály u., Hóvirág u., Huszár u., Jázmin tér, Kakukk u., Kápolna u., Katona József. u., Kazinczy F. u., Kis u., Kiskörút, -Kosdi út Bp.-Vác vasúti aluljáró és Lehár F. u. közötti szakasz-, Kökény u., Lehár F. u. páros oldal, Levél u., Lomb u., Mályva u., MÁV telep u., Nárcisz köz, Nárcisz u., -Naszály u. Budapest Vác vasútvonal és Újhegyi út körforgalomig-, Negyvennyolcasok útja, -Nógrádi u. Végh D. és Lehár F. u. között-, Rabtemető u., -Radnóti út-Újhegyi út és Deákvári főút páratlan oldal-, Rigó u., Sirály u., -Somogyi u. Hanusz u. és Vörösmarty tér között-, Sorompó u., Sövény u., Szent Mihály dűlő, Szirom u., Tárogató u., Tátika u, Téglaház u., Telep u., Újhegyi út, Űrhajós u., Váczi P. u., Vágány u., Végh Dezső u., Viola u., Virág u., Vörösmarty tér páros oldal, Wolkóber u., Zeke u.

  CSÜTÖRTÖK

  Határok: Rádi út mindkét oldal-Vasúttól-Közigazgatási határig-Kosdi út páratlan oldala-Lehár Ferenc u.-Újhegyi út-Domb utca-Szivárvány utca-
  Papvölgy-Kőkereszt-Vág utca-Gombási út buszforduló-volt Honvéd laktanya közötti terület

  Utcanevek: Akác u., -Alsó u. Lehár F. u. és Szivárvány u. között-, -Bauer M. u. Lehár F. és Szivárvány u. között-, Borvirág u., -Bottyán J. u. Vörösmarty tér és Szivárvány u. között-, Búza u., Cindróka u., Cserhát u., Deákvári fasor, -Deákvári főtér, Deákvári főút páratlan oldal, Diófa u., Dolmány u., Domb u., -Eperfa u. Lehár F. u. és Szivárvány u. között-, Erdő sor, -Fekete u.-Lehár F. u. és Domb u. között-, Fürj u., Fürt u., -Gombási út Deákvári főút és Gombási Iskola buszfordulóig-, Gyöngyvirág u., Hegybíró u., Ibolya u., Ipoly u., Juhász u., Kárász u., Kender u., Kertváros u., Kertvárosi sor, Kiszsobrák u., -Kosdi út-Lehár F. u. és Domb u. közötti szakasz-, Kucsma u., Kukorica u., -Külső Rádi út-Bp.-Vác vasúti átjáró és M2-es út között-, Landerer u., Lehár F. u. páratlan oldal, Lotz K. u., Munkácsy M. u., Napraforgó u., -Nógrádi u.-Lehár F. u. és Domb u. között-, Paál L. u., -Papvölgy u. Landerer utcától Szőlővessző utcáig-, Park u., Pásztor u., Pipitér u., Pitypang u., Présház u., Radnóti Miklós út, Repce u., Rezeda u., Rozmaring u., Sánc u., Sas u., -Somogyi u. Vörösmarty tér és Szivárvány u. között-, Suba u., Szabó K. u., Szántó u., Szederfasor, Szegfű u., Szekeres u., Szélső sor, Szirnyei Merse Pál u., Szivárvány u., Szója u., Szőlővessző u., Szőnyi István u., Szüret u., Téglaház köz, Tölgyfa u., Tönköly u., Törökverő u., Tulipán u., Vág u., Venyige u., Veressipkás u., Vörösmarty tér páratlan oldal, Zab u.

  PÉNTEK

  Határok: Václiget- Mária liget-Törökhegy-Bácska dűlő-Papvölgy-Altány dűlő

  Utcanevek: Aga köz, Akó u., Alig u., Alsó Törökhegy út, Altány u., Argenti Döme tér, Aroma u., Árvácska u., Bácska u., Bársonyvirág u., Basa köz, Bég köz, Bej köz, Boglárka u., Bogyó u., Bolygó u., Bordézsma u., Borsó u., Bulcsú u., Búzavirág u., Buzogány u., Cirok u., Csöbör u., Csősz u., Délibáb u., Dézsa u., Dézsma u., Donga u., Dr. Jávorszky Ödön sétány, Est u., Esthajnal u., Félhold köz, Felső Törökhegyi út, Fény u., Fertály u., Fokos u.,- Fürt u. Vág u. és Hegymester u. között-, Gohér köz, Gólyahír u., -Gödöllői út Bp.-Vác vasúti átjáró és Vác közigazgatási határ között-, Gőzös u., Gyöngyike u., Hajnalka u., Harács köz, Harangvirág u., Harmincad köz, Határ u., Hegymester u., Hold u., Homok dűlő út, Hordó u., Horka u., Hosszú u., Icce u., Istráng u., Jégvirág u., Kádi köz, Kamilla köz, Kankalin köz, Kanyar u., Kopja u., -Kosdi út Domb utcától M2-es útig-, Labda u., Lándzsa u., Magas u., Mária udvar major, Mazsola u., Méhész u., Mentős köz, Meszely u., Mézvirág u., Minaret köz, Must u., Naphegy u., Napsugár u., Nefelejcs u., Nyíl u., Pajzs u., Palánk köz, Páncél u., -Papvölgy u. Szőlővessző utcától a végéig-, Pasa út, Pipacs köz, Puttony u., Sátor köz, Satu köz, Sisak u., Sugár u., Szablya u., Szent-Györgyi Albert u., Szultán u., Tábor köz, Törökfürdő köz, Tó út, Zsellér u


  SZELEKTÍV HULLADÉK SZÁLLÍTÁS


  PÁRATLAN HÉTEN 2019.04.01-től

  HÉTFŐ

  Határok: Diadal tér-2-es számú főút-Buki-Duna határolt terület

  Utcanevek: Ady Endre sétány, Althann M. u., Árok sor, Árpád út páros oldala, Attila u., Bajcsy-Zsilinszky E. u., Balassagyarmati út páros oldala, Bán. M. u., Barabás M. u., Báthori M. u. Konstantin tér és Dr. Csányi körút közötti szakasz., Budapesti főút, Buki sor, Burgundia u., Cházár u., Cifra köz, Corvin lépcső, Csaba u., Csángó u., -Damjanich tér Dr. Csányi L. körútig-, Diadal tér, Dombay u., Dózsa György út, Dr. Brusznyai Á. u., Dr. Csányi L. körút páratlan oldala, Fürdő u., Füredi M. u., Fűz u., Galamb köz, Galamb u., Gasparik K. u. Géza király tér, Görgey A. u., Hajlék u., Hajnik P. u., Hal köz, Halfogó u., Háló köz, Hattyú u., Horgász köz, Horváth M. u., -Hunyadi János u. Dózsa György út és Árpád út közötti szakasz-, II. Rákóczi Ferenc út páros oldala, Ilona u., Iskola köz, Iskola u., József A. sétány, Kálvin J. u., Káptalan u., Katona L. u., Kazinczy F. u., Kép u., Kert u., Kórház u., Kossuth L. u., Kossuth tér, Kőhíd u., Köztársaság út, Liliom u., Liszt Ferenc sétány, Lovarda tér, Március 15. tér, Mária u., Mátyás király u., Mézeskalács u., Molnár u., Múzeum u., Nagy Sándor József u., Németh László u., Nyár u., Ősz u., Pap Béla u., Petőfi S. u., Petróczy L. u., Piac u., Piarista u., Posta park, Quell Rudolf u., Rév köz, Rózsa köz, Sáfár B. köz, Sándor u., Schuszter Konstantin tér, Stadion u., Szabó L. u., Szarvas köz, -Széchenyi utca Március 15. tér és 2-es számú főút szakasza-, Szent Flórián u., -Szent János u. Köztársaság u. és II. Rákóczi Ferenc úti szakasz-, Szent Miklós tér, Szentháromság tér, Szigony u., Tabán u., Tavasz u., Tavirózsa u., Tél u., Tímár u., Tópart u., Tornyos P. u., Tragor Ignác u., Várlépcső, Varsa köz, Verőcei u., Vetés u., Vizimalom u., Zátony u., Zichy Hippolit u.

  KEDD

  Határok: 2-es számú főút-Sződliget Közigazgatási határ-Budapest-Vác Vasútvonal-2. számú Főút és Vác-Szob vasútvonal találkozásáig határolt terület

  Utcanevek: Amur u., Aranka u., Árpád köz, Árpád út páratlan oldala, Avar u., Baba u., Balassagyarmati út páratlan oldala, Balin u., - Báthori M. u. Dr. Csányi körút-Karcsú A. között, - Beniczky P. u., Bérczi K. u., Bocskai I. u., Bolgár u., Csatamező út, Csávolszky J. u., Csuka u., Damjanich J. u., -Damjanich tér Dr. Csányi körút közötti szakasz- Déli u., Derecske dűlő, Deres u., Diák u., Dr. Csányi körút páros oldala, Erzsébet u., Fonó u., Galcsek Gy. u., Galsai K. E. u., Garda u., -Gödöllői út 2-es főút és Budapest-Vác vasútvonal közötti terület-, Götz Károly K. u., Harcsa u., Hársfa u., Honvéd u., Horgásztói u., -Hunyadi J. u. Árpád út és Zrínyi u. között-, II. Rákóczi Ferenc tér, II. Rákóczi Ferenc u. páratlan oldala, Istenmalmi u., Ivánka u., Jegenye u., Jókai M. u., Kandó K. u., Karcsú A. u., Kertész u., Keszeg u., Kodály Z. u., Kosdi utca, Kölcsey F. u., Kötő u., Krakkó köz, Lemez u., Luxemburg u., Madách I. u., Magyar u., Makay I. u., Márna u., Mező u., Mikszáth K. u., Nádas u., Nagymező u., -Naszály út Zrínyi M. utca és vasúti aluljáró közötti szakasz-, Nemzetőr út, Nyáry P. u., Pacsirta u., Paduc u., Pálffy J. u., Pogányvári köz, Rácz P. u., -Rádi út Damjanich tér és vasúti átjáró közötti szakasz-, Rózsa u., Süllő u., -Széchenyi u. Dr. Csányi körút és Vasútállomás között-, Szent István tér, -Szent János utca Dr. Csányi krt. és Zrínyi u. között-, Szent László út, Szilassy V. u., Sziréna köz, Táncsics M. u., Thomas Edison u., Törökhegyi út, Ulrich K. köz, Vám u., Vásár u., Vöröskereszt sor, Zöldfa u.

  SZERDA

  Határok: Kosdi út-Vasútvonal-Lehár Ferenc-Deákvári főút-Szent Mihály dűlő által határolt szakasz

  Utcanevek: Ág u.,- Alsó u. Hanusz u. és Lehár F. u. között,- Ambró F. u., Arany J. u., -Bauer M. u. Fekete u. és Lehár F. u. között-, Béke tér, Berkes A. u., Bimbó u., Bokor u., Botond u., Bottyán J. u. Hanusz u. és Vörösmarty tér között, Csemete u., Csengő u., Cserje u., Csillag u., Deák F. u., Deákvári főtér, Deákvári főút páros oldala, Degré Alajos u., -Eperfa u. Hanusz u. és Lehár Ferenc közötti szakasz-, Fácán u., , -Fekete u. Telep u. és Lehár F. u. közötti szakasz-, Gerle u., -Gombási út Naszály út és Deákvári főút közötti szakasz-, Gyökér u., Hanusz u., Harang u., Harkály u., Hóvirág u., Huszár u., Jázmin tér, Kakukk u., Kápolna u., Katona József. u., Kazinczy F. u., Kis u., Kiskörút, -Kosdi út Bp.-Vác vasúti aluljáró és Lehár F. u. közötti szakasz-, Kökény u., Lehár F. u. páros oldal, Levél u., Lomb u., Mályva u., MÁV telep u., Nárcisz köz, Nárcisz u., -Naszály u. Budapest Vác vasútvonal és Újhegyi út körforgalomig-, Negyvennyolcasok útja, -Nógrádi u. Végh D. és Lehár F. u. között-, Rabtemető u., -Radnóti út-Újhegyi út és Deákvári főút páratlan oldal-, Rigó u., Sirály u., -Somogyi u. Hanusz u. és Vörösmarty tér között-, Sorompó u., Sövény u., Szent Mihály dűlő, Szirom u., Tárogató u., Tátika u, Téglaház u., Telep u., Újhegyi út, Űrhajós u., Váczi P. u., Vágány u., Végh Dezső u., Viola u., Virág u., Vörösmarty tér páros oldal, Wolkóber u., Zeke u.

  CSÜTÖRTÖK

  Határok: Rádi út mindkét oldal-Vasúttól-Közigazgatási határig-Kosdi út páratlan oldala-Lehár Ferenc u.-Újhegyi út-Domb utca-Szivárvány utca-
  Papvölgy-Kőkereszt-Vág utca-Gombási út buszforduló-volt Honvéd laktanya közötti terület

  Utcanevek: Akác u., -Alsó u. Lehár F. u. és Szivárvány u. között-, -Bauer M. u. Lehár F. és Szivárvány u. között-, Borvirág u., -Bottyán J. u. Vörösmarty tér és Szivárvány u. között-, Búza u., Cindróka u., Cserhát u., Deákvári fasor, -Deákvári főtér, Deákvári főút páratlan oldal, Diófa u., Dolmány u., Domb u., -Eperfa u. Lehár F. u. és Szivárvány u. között-, Erdő sor, -Fekete u.-Lehár F. u. és Domb u. között-, Fürj u., Fürt u., -Gombási út Deákvári főút és Gombási Iskola buszfordulóig-, Gyöngyvirág u., Hegybíró u., Ibolya u., Ipoly u., Juhász u., Kárász u., Kender u., Kertváros u., Kertvárosi sor, Kiszsobrák u., -Kosdi út-Lehár F. u. és Domb u. közötti szakasz-, Kucsma u., Kukorica u., -Külső Rádi út-Bp.-Vác vasúti átjáró és M2-es út között-, Landerer u., Lehár F. u. páratlan oldal, Lotz K. u., Munkácsy M. u., Napraforgó u., -Nógrádi u.-Lehár F. u. és Domb u. között-, Paál L. u., -Papvölgy u. Landerer utcától Szőlővessző utcáig-, Park u., Pásztor u., Pipitér u., Pitypang u., Présház u., Radnóti Miklós út, Repce u., Rezeda u., Rozmaring u., Sánc u., Sas u., -Somogyi u. Vörösmarty tér és Szivárvány u. között-, Suba u., Szabó K. u., Szántó u., Szederfasor, Szegfű u., Szekeres u., Szélső sor, Szirnyei Merse Pál u., Szivárvány u., Szója u., Szőlővessző u., Szőnyi István u., Szüret u., Téglaház köz, Tölgyfa u., Tönköly u., Törökverő u., Tulipán u., Vág u., Venyige u., Veressipkás u., Vörösmarty tér páratlan oldal, Zab u.

  PÉNTEK

  Határok: Václiget-Mária liget-Törökhegy-Bácska dűlő-Papvölgy-Altány dűlő

  Utcanevek: Aga köz, Akó u., Alig u., Alsó Törökhegy út, Altány u., Argenti Döme tér, Aroma u., Árvácska u., Bácska u., Bársonyvirág u., Basa köz, Bég köz, Bej köz, Boglárka u., Bogyó u., Bolygó u., Bordézsma u., Borsó u., Bulcsú u., Búzavirág u., Buzogány u., Cirok u., Csöbör u., Csősz u., Délibáb u., Dézsa u., Dézsma u., Donga u., Dr. Jávorszky Ödön sétány, Est u., Esthajnal u., Félhold köz, Felső Törökhegyi út, Fény u., Fertály u., Fokos u.,- Fürt u. Vág u. és Hegymester u. között-, Gohér köz, Gólyahír u., -Gödöllői út Bp.-Vác vasúti átjáró és Vác közigazgatási határ között-, Gőzös u., Gyöngyike u., Hajnalka u., Harács köz, Harangvirág u., Harmincad köz, Határ u., Hegymester u., Hold u., Homok dűlő út, Hordó u., Horka u., Hosszú u., Icce u., Istráng u., Jégvirág u., Kádi köz, Kamilla köz, Kankalin köz, Kanyar u., Kopja u., -Kosdi út Domb utcától M2-es útig-, Labda u., Lándzsa u., Magas u., Mária udvar major, Mazsola u., Méhész u., Mentős köz, Meszely u., Mézvirág u., Minaret köz, Must u., Naphegy u., Napsugár u., Nefelejcs u., Nyíl u., Pajzs u., Palánk köz, Páncél u., -Papvölgy u. Szőlővessző utcától a végéig-, Pasa út, Pipacs köz, Puttony u., Sátor köz, Satu köz, Sisak u., Sugár u., Szablya u., Szent-Györgyi Albert u., Szultán u., Tábor köz, Törökfürdő köz, Tó út, Zsellér u

  A Váci Városfejlesztő Kft. zöld felület fenntartási részlege az Önkormányzat támogatásával, hagyomány teremtő szándékkal felkéri a váci óvodákat, általános – és középiskolákat arra, hogy készítsenek karácsonyfa díszeket a Deákvári főtéren található KRESZ park Fekete fenyőjére. A szervezők kérik az óvó nénik és a tanárok támogató segítségét és iránymutatását a díszek elkészítésében. A karácsonyi díszeket az ünnep jellemző színeiben (piros, arany, ezüst, bronz, fehér) várják. Anyagukat tekintve a téli időjárásnak jól ellenálló hungarocel, celofán az elsődlegesen javasoltak. A karácsonyfa nagy méreteit tekintve az ideális díszek messziről is jól látható, nagy méretűek legyenek. De a kisebb méretű díszek sem vesznek kárba a város többi karácsonyfájára fognak felkerülni. A szervezők várják a kreatív, ötletes megoldásokat.

  Az elkészült díszeket a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. sz. alatti irodájába kell eljuttatni 2019. december 6. péntekig. Az ezt követő napokban kerülnek kihelyezésre az alkotások. Javaslat: belső határidő megszabása az intézményekben a díszek összegyűjtésére és leadására.

  kreszpark karifasmall
  A kezdeményezés céljai közt szerepel az, hogy már gyermek korban erősödjön a város életében való részvétel, ami első lépcsője a Vác városért való tenni akarásnak. Legyen a KRESZ park fenyőfája a gyerekek és a város összefogásának karácsonyfája!

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 47. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  2019.11.16-ÁN, SZOMBATON 8.00-11.00 ÓRÁIG AZ IVÓVÍZ SZOLGÁLTATÁS IDŐSZAKOSAN SZÜNETEL KÖZMŰHÁLÓZAT KARBANTARTÁSA MIATT.

  AZ USZODA MEDENCÉINEK HASZNÁLATA ZAVARTALAN, DE A ZUHANYOZÁS ÉS A MOSDÓHASZNÁLAT A FOLYÓVÍZ SZÜNETELTETÉSE MIATT IDŐSZAKOSAN NEM LEHETSÉGES.

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Kedves Vendégeink!

  2019.11.16-án,szombaton 8.00 - 11.00 óráig az ivóvíz-szolgáltatás időszakosan szünetel, közműhálózat karbantartása miatt.

  Az uszoda medencéinek használata zavartalan,de a zuhanyozás és a mosdóhasználat a folyóvíz szüneteltetése miatt időszakosan nem lehetséges!

  Megértésüket köszönjük!
  Vezetőség

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 46. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Hosszú évek hagyománya, hogy a Vác főterét díszítő karácsonyfa egy kedves helyi lakos felajánlásaként, annak kertjéből, udvarából származik. Az elmúlt évek alatt szebbnél-szebb fenyők öltöztek ünnepi díszbe, hogy a városunkba látogatóknak és itt lakóknak örömet okozzanak az adventi időszak alatt. A fán lévő díszek is a helyi közösség munkáját dicsérik, a régi, megszokott díszítő elemek mellett minden évben felkerül valami újdonság is az ágakra. A téli időszak beköszöntével átalakul a főtéri szökőkút is, helyére dobogó emelkedik és kollégáink ezen alakítják ki az adventi koszorút szimbolizáló kompozíciót, fenyőágakkal, gallyakkal, illetve a 4 gyertyát. 

  Az idei adventi időszak hamarosan beköszönt, folyamatban van a főtérre felállítandó fenyőfa keresése, amiben most a Tisztelt Lakosság segítségét is kérnénk! Ha az Ön kertjében, telkén lenne olyan fenyő, amely esetleg mérete vagy elhelyezkedése miatt veszélyes és tervezte annak kivágását, illetve felajánlaná a város számára, a Váci Városfejlesztő Kft. Kertészeti csoportjának kollégái, megköszönve hozzájárulását az ünnepi hangulathoz, készségesen segítenek a fa kivágásában és elszállításában!

  Szintén örömmel fogadnánk olyan kisebb, akár kevésbé formás fenyő felajánlást is, amelyek ágaiból, gallyaiból ki tudjuk alakítani az adventi koszorút és annak egyéb dekorációit. Segítségüket előre is köszönjük!

  Válogatás az elmúlt évek főtéri karácsonyairól:

  677817556321adv1koresz5WP 20161220 20 07 48 Pro

   Képek forrása: Instagram, Facebook

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 45. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  AZ USZODA NYITVA TARTÁSA:

  NOVEMBER 1-ÉN (PÉNTEKEN) ZÁRVA
  NYITÁS 2-ÁN (SZOMBATON) 07.00 ÓRAKOR.

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  A Váci Városfejlesztő Kft. egységei együttműködnek a cég előtt álló aktuális feladatok megoldásában. Most például, az ünnepekre való tekintettel, a Város lakóinak érdekeit szem előtt tartva, a Magasépítési részleg, az Útkarbantartási részleg és a Telephely munkatársai összefogtak a Kertészettel az őszi falevél összeszedési munkák elvégzése érdekében, a Rádi úti lakótelepen és egyéb helyszíneken is.

  20191031 131007b20191031 131906b20191031 132135b

   

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 44. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  AZ USZODA NYITVA TARTÁSA:

  OKTÓBER 31-ÉN (CSÜTÖRTÖKÖN) TECHNIKAI NAP, ZÁRVA
  NOVEMBER 1-ÉN (PÉNTEKEN) ZÁRVA
  NYITÁS 2-ÁN (SZOMBATON) 07.00 ÓRAKOR.

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  A Váci Városfejlesztő Kft. felmérte a közterületeken lévő 33 db játszótér jelenlegi állapotát.

  Városrészeként az alábbi megoszlásban:

  Kőhíd lakótelep, 1 játszótéren 6 db játszóeszköz
  Deákvár, 8 játszótéren 38 db játszóeszköz
  Lajos telep, 2 játszótéren 10 db játszóeszköz
  Földváry lakótelep, 11 játszótéren 47 játszóeszköz
  Rádi úti lakótelep, 3 játszótéren 6 játszóeszköz
  Belváros, 5 játszótéren 23 játszóeszköz
  Kisvác, 4 játszótéren 14 játszóeszköz
  Duna part, 2 játszótéren 12 játszóeszköz

  A felmérés során összeírtuk azokat a játszóeszköz elemeket, amelyek sürgős javításra szorulnak, készítettünk listát azokról is, amelyek festést vagy egyéb kisebb kezelést igényelnek, hogy szebbek és tartósabbak legyenek.A javításhoz sikerült kiváló minőségű szárított faanyagot beszereznünk. A felmérés alapján megrendeltük a pótlásra szoruló alkatrészeket. A faanyagok előkészítése után elkezdődött a munka látványosabb része.A felújítási munkák megkezdésével egy időben bevezettünk egy új monitoring rendszert, melynek keretében hetente ellenőrizzük mind a 33 db játszótér, mind a 156 játszóeszközét, így szinte folyamatosan látjuk, nincs-e balesetveszély, nincs-e rongálás vagy egyéb probléma? Mivel még így sem tudunk mindig mindenütt jelen lenni, kérjük, hogy a játszótereken tapasztalt problémákat továbbra is jelezzék, a bejelentés megtételének legjobb módja, ha a hibabejelentő rendszerükön keresztül teszik meg. Köszönettel fogadjuk, hiszen észrevételeikkel segítik munkánkat. Óvjuk közösen játszótereinket, vigyázzunk együtt gyermekeink épségére, biztonságára.Elsőnek most a megújult Damjanich utca- Nagymező utca sarkán lévő játszóteret mutatjuk meg, mely a megkezdett munkánknak csak az első állomása. Folytatjuk a javításokat, lehetőségeink keretei között kiemelten kezeljük a játszóterek ügyét és mindegyikben fogunk végezni ütemezett munkákat.

  Kövessék nyomon beszámolóinkat, okozzon sok örömet gyermekeinknek munkatársaink lelkesen és szakszerűen végzett munkája!

  viber kép 2019 10 24 08 55 28

  viber kép 2019 10 11 13 27 24viber kép 2019 10 24 08 55 48viber kép 2019 10 25 12 58 24

  viber kép 2019 10 25 08 13 52viber kép 2019 10 25 12 58 42

  Tisztelt Ügyfelünk!
  Tisztelt Partnerünk!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy szerdai napokon az ügyfélfogadási időnk 8:00 -12:00 és 13:00 -16:00 közötti időtartamra módosul 2019. november 4. (hétfő) napjától.

  Köszönjük szíves megértésüket.

  Váci Városfejlesztő Kft.

  A Tudatos Fürdőzés kampány során a Pest Megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály ajánlására a Váci Uszodában is kihelyezésre kerültek a kampány plakátjai és szórólapjai, melyek bemutatják a helyes és biztonságos strand- illetve medencehasználatot. A fürdőzési higiénéről képekkel illusztrált útmutatók segítségével még gyermekkorban megkezdődhet a szemléletformálás, hiszen az egészségmegőrzés szerves része a helyes fürdőhasználat.

  image 33m 001

  image 33m 001

  image 33m 001

  image 33m 001

  image 33m 001

  image 33m 001

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 43. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  AZ USZODA NYITVA TARTÁSA:
  OKTÓBER 23-ÁN (SZERDÁN) 7.00-19.00
  OKTÓBER 31-ÉN (CSÜTÖRTÖKÖN) TECHNIKAI NAP, ZÁRVA
  NOVEMBER 1-ÉN (PÉNTEKEN) ZÁRVA
  NYITÁS 2-ÁN (SZOMBATON) 07.00 ÓRAKOR.

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 42. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya

  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Tisztelt Váci Lakosok!

  Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vác, Deákvári fasor 2. szám alatt lévő telephelyünkön 2019.10.11-re virradóra betöréses lopás történt. A Váci Hulladékgazdálkodási Kft.-nek a telephelyen lévő valamennyi kukásautójából az akkumulátort elvitték. Az okozott anyagi kár mellett a nagyobb baj az, hogy ennek következtében az autók nem tudtak időben elindulni a pénteki napra ütemezett begyűjtési körútjukra. A tettesek kézre kerítése érdekében a szükséges feljelentést megtettük, a nyomozás folyamatban van. A járatok 3 óra késéssel tudtak csak elindulni, de szokásos pénteki begyűjtési feladatainkat maradéktalanul teljesíteni fogjuk.

  Köszönjük türelmüket és megértésüket.

  A Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. felvételt hirdet hulladékrakodó munkakörre.

  Feladatok hulladékgyűjtő edényzetek ürítése,  zsákokban kihelyezett hulladékok begyűjtése , hulladékgyűjtő gépjármű takarítása

  Elvárások: pontos munkakezdés

  Előny: OKJ-s szakirányú emelőgép- vagy nehézgépkezelő szakképesítés, települési hulladékgyűjtésben szerzett tapasztalat

  Amit kínálunk: munkakörhöz szükséges szakképesítés megszerzése, teljesítményalapú ösztönzési rendszer,cafeteria juttatás

  Érdeklődni : Fekete István +36304053043

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 41. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  Fogyasztói Tájékoztatás!

  Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat a fűtés megindításával kapcsolatos általános tudnivalókról:

  A fűtés megindítását a társasház közös képviselője írásban vagy e-mail útján, kezdeményezheti munkaidőben. Munkaidőn kívül a hibabejelentő telefonszámunkon (27/510-146) is elfogadjuk a közös képviselő ilyen irányú kérését, ugyanakkor ez esetben is kérjük az utólagos írásbeli megerősítést. Azoknál a társasházaknál melyek arról megállapodtak a távhőszolgáltatóval, a megállapodásban szereplő külső hőmérsékletnél automatikusan elindítjuk a távfűtést.

  A fűtés megindítását követően, (különösen azoknál a társasházaknál, melyeknél valamelyen csővezetéki átalakítás történt a nyár folyamán) előfordulhat, hogy a fűtési rendszer légtelenítése válik szükségessé. (Ilyenkor a radiátoroknak csak egy része meleg.)

  A légtelenítés a társasház feladata, melyhez azonban a Váci Távhő Nonprofit Közhasznú Kft. közreműködése is szükséges. A légtelenítés hatékony elvégzéséhez a társasház valamennyi radiátorszelepének megnyitása, ezzel egyidejűleg, a fűtési keringtető szivattyúk leállítása szükséges. Ennek koordinálása a társasház közös képviselőjének a feladata.

  További információkért kérem keresse a 27/510-135-ös ügyfélszolgálati telefonszámot.

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 40. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható!

  OKTÓBER 1. KEDD TECHNIKAI NAP!
  AZ USZODA ZÁRVA TART!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  A Széchenyi utcai Japán díszcseresznyefák ügye sokakat megmozgatott. A körzet képviselője Kovács Ágnes is kereste a megoldást a fasor megújítására a Holding szakembereinek segítségével. Évek óta szívügye ez a fasor, hiszen ez egy képet ad a városról az ide látogatóknak a Képviselő asszony szerint.

  Az idős fák egészségi állapota vegyes, de az idei évben permetezéssel igyekeztek élettartamukat növelni, de a fasor megújítása csak új egyedek pótlásával volt lehetséges.

  Kovács Ágnes nem csak körzete lakóinak, de a fákat szerető váciak óhaját is figyelembe véve, civilek és szakmai összefogással elérte, hogy a fasor még egy új esélyt kapjon.

  image001image002

  A civil megkeresés felajánlását és a szakmai vélemények általi lehetőségeket egymáshoz közelítve segítette a fasor megújulásának ügyét. Így 2019.09.27-ére 8 db Japán díszcseresznyefa került elültetésre a favermekbe, amelyet a tuskók eltávolítása és a földcsere előzött meg. A körzet képviselője bízik abban, hogy ezek a fák egészségesek maradnak, szakmai odafigyelést és gondozást kapnak. Így egyenlőre nem kerül a favermekbe más szép, impozáns fafaj. A körzet képviselője bízik abban is, hogy tavasszal a váciak és az ide látogatók gyönyörködhetnek a fasor virágzásában ehhez a Váci Városfejlesztő Kft. minden szakmai támogatást megad.

  image001image002

  Pályaválasztási Kiállítás 2019.

  Hosszú évek óta az év ezen időszakában, októberben Vác Város Sportcsarnoka ad otthont a Pest Megyei Kormányhivatal és a Vác Járási Hivatal Foglalkozatási Osztály közös szervezésében lebonyolításra kerülő Pályaválasztási Kiállításnak.

  Idén sem lesz ez másként.


  2019. október 15-én 10:00 órától 14:00 óráig minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 39. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   
  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

   

  image001

  image002

  image003

  image003

  Szeptember 16 – 22. között az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap megrendezésének a célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése. Kapcsolódó programként a Vác Városi Uszodában kis iskolásoknak és óvodásoknak rendeztek vízi játékokat, kajak-kenu bemutatót. A rendezvényen részt vett Opavszky Réka és Gönczöl Laura Olimpiai Reménységek Versenyén arany érmes kenupáros is, akik a kenujukban vitték a kicsiket nagy örömöt szerezve nekik. A gyerekek a program zárásaként az Európai Mobilitási Hét alkalmából emléklapot vehettek át.

   Mobilitas 2
  mobilitás kép

   

  Tisztelt Látogatóink, 

  Szeretettel meghívjuk Önt a Vác Városi Sportcsarnokban, 2019. október 3.-án tartandó, ingyenesen látogatható Szabadságkoncert 2019 rendezvényre! 

  17 órától kerekasztal beszélgetés a rendszerváltásról 
  18 órától Varga Miklós és a Band, Vác Civitas Kamarazenekar kíséretével, Sasvári Sándor
  20 órától Bagossy Brothers Company koncert

  70538732 2797806843565845 6765721329799790592 n

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 38. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   
  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

   

  image001

  image002

  image003

  image003

  A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet Fürdőszolgálatos/Jegypénztáros állás betöltésére.

  Jelentkezési feltételek:
  Érettségi bizonyítvány
  Számítógép felhasználó szintű ismerete
  Büntetlen előélet
  Előnyt jelent:
  alap vagy középfokú pénzügyi végzettség
  jó kommunikációs készség

  Jelentkezni lehet:
  Fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai
  címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen 2019.
  szeptember 31-ig. Pályázat letöltése

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy
  2019. szeptember 18. – 2019. október 06. között
  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein

  Platánfák növényvédelme munkáit végezzük.
  Munkavégzés helye: Vác város közterületein
  Alkalmazott szer: Vektafid A rovarölő
  Decis Mega rovarölő
  Topas 100 EC gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 21 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: mérsékelten veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  A Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. felvételt hirdet ügyfél-szolgálati munkakörre. 

  Feltétel:- érettségi
  - számítógépes ismeretek (Excel, World)
  - pénzügyi területen szerzett tapasztalat

  Előny: - pénzügyi-számviteli végzettség
  A munkavégzés helye: Vác, Zrínyi u. 9.

  Önéletrajzot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várunk.

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 37. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   
  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

   

  image001

  image002

  image003

  image003

  Tisztelt Lakosság!

  Ezúton értesítjük Önöket, hogy a szervező írásbeli tájékoztatása szerint, a "volt Esze Tamás Laktanya" területén, 2019.09.08. napjára meghirdetett autós szlalom verseny, a helyszínen zajló beruházások miatt elmarad.

  A fentiek okán, a Képviselő-testület által erre az évre engedélyezett, további versenyek sem kerülnek megtartásra.

  Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét!

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 36. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   
  25 méteres medence:

  image001

  image002

  image003

  image003

  33 méteres medence:

   

  image001

  image002

  image003

  image003

  uszodanyitas2019szept

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 35. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  A nyári szünetre időzítve, a Váci Városfejlesztő Kft. rutinos szakemberei ebben az évben is elvégezték a szükséges festéseket az óvodákban és az iskolák konyháiban. A munkálatok során megszépültek a csoportszobák, folyosók és egyéb közösségi terek falfelületei, továbbá a megfelelő felület előkészítés után kollégáink lefestették a nyílászárókat is.

  Az alábbi intézményekben dolgoztunk:

  Hársfa utcai Óvoda
  Csányi körúti Óvoda
  Vám utcai Óvoda
  Nyár utcai Óvoda
  Kölcsey utcai Óvoda
  Deákvári főúti Óvoda
  Újhegyi úti Óvoda
  Sirály utcai Óvoda
  Cházár konyha
  Juhász konyha
  Vám konyha
  Petőfi konyha
  Radnóti konyha

  k 1k 2

  k 3k 4

  A nyári szünet elteltével tiszta környezetben indulhat a 2019-2020-as oktatási-nevelési év.

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 34. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   Augusztus 19-20-án a Strand nyitva tartása:

                 7.00-20.00 óráig
   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy
  2019. augusztus 12. – 2019. augusztus 31. között
  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein

  Platánfák, vadgesztenyefák permetezése és muskátlik növényvédelme munkáit végezzük.


  Munkavégzés helye: Vác város közterületein


  Alkalmazott szer: Vektafid A (rovarölő)
  Decis Mega (rovarölő)
  Ridomil Gold Plus (gombaölő)
  Topas 100 EC (gombaölő) Dimilin 25 WP (rovarölő)
  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 21 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: mérsékelten veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 33. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Tájékoztatjuk a Tisztelt Váci Lakosokat az alábbiakról:

  A Váci Városfejlesztő Kft. (parkolási részleg ügyfélszolgálati irodái is) és a Váci Távhő Kft. Ügyfélszolgálati irodái 2019. augusztus 10-én (az áthelyezett munkanapon) , szombaton zárva tartanak. Azokat a feladatokat, melyeket a hét minden napján, folyamatosan ellátunk, ezen a napon is elvégzésre kerülnek. A Váci Hulladékgazdálkodási Kft. Ügyfélszolgálata  2019. augusztus 10-én 7:00-tól 14:00-ig tart nyitva.

  A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük fentiek szíves figyelembe vételét.

  Váci Városfejlesztő Kft. - 2600 Vác, Köztársaság út 34.
  Váci Távhő Kft. - 2600 Vác, Zrínyi út 9.
  VVF Kft. Parkolási részleg - 2600 Vác, Zrínyi út 9.
  Váci Hulladékgazdálkodási Kft. -2600 Vác, Zrínyi út 9.

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 32. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Egy korszerű, gazdaságosan üzemeltethető fűnyíró kistraktorral gazdagodott a Váci Városfejlesztő Kft. Zöld felület fenntartási részlegének eszközparkja. Első feladatai közé tartozott a XXVII. Váci Világi Vigalom füves területeinek előkészítése, a későbbiekben pedig a nagyobb egybefüggő területeken veszik majd hasznát, úgymint a Dunapart, lakótelepek és parkok zöldterületének nyírása, rendben tartása. A Kubota BX231 tipusú traktor egy erős, robosztus építésű , összkerék hajtású munkagép, amely a városban található majdnem összes munkaterületen használható. 

  kubota2

   

  Mezei Helga főkertész asszonytól megtudtuk: „A régi Iseki traktorunk, ami most már 8 éve dolgozik nálunk, sajnos most már az üzembiztonságát elveszítette, többször meghibásodik, és így nem tudjuk elvégezni a munkánkat, napközben leáll, és szerelnünk kell, több alkalommal, úgyhogy most már egy üzembiztos traktorra volt szükségünk, ami hasonló kaliberű, mint az Iseki traktorunk."

   

   

  A Holding ezen két munkagépen kívül rendelkezik még egy Antonio Carraro kistraktorral és 10 fűkaszával is, azonban bizonyos helyeken mindenképpen szükséges a fű és lombgyűjtős traktorok használata. Az új kistraktor un. magasürítésű, tehát a gyűjtőtartályát közvetlenül egy platós kisteherautóra tudja üríteni, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel az ürítési és gyűjtési folyamatot. A munkagép továbbá alkalmas arra is, hogy a már levágott, felaprított füvet visszaterítse a füves területre, ezáltal egy mulcs réteget képezve azon. A Váci Városfejlesztő Kft. egyébként összesen 1 millió négyzetméternyi zöldfelületet gondoz a közigazgatási határon belül. 

  A Vác Városi Strandfürdőben 2019.07.26-án a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete bemutatót tartott a szakszerű elsősegélynyújtásról. Az újraélesztést mutatták be és tanították meg a jelenlévőknek, hiszen ennek elsajátítása emberi életeket menthet. A bemutatón több mint 100 résztvevő és vendég volt a strandról, akik elsajátították és kipróbálták az újraélesztést. Intézményünk szívesen látta vendégül ezt az élményekkel teli, életmentő bemutatót.

   

   

   

   

   

  image002image003image004image007

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 31. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 30. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  A hét folyamán a Városfejlesztő Kft. munkatársai felújították a Kőhíd lakópark területén lévő 12 darab köztéri padot. A munkálatok során megújult a padok fa szerkezete, illetve újrafestéssel tették időtállóvá az ülő és hátlapok felületét. A lakópark szélén található árnyas, zöldövezeti részen a környező lakóknak lehetőségük van pihenni, sétálni, találkozni a környékbeliekkel, azonban az évek alatt elhasználódott és megrongált padok erre nem nyújtottak ideális lehetőséget. A kettes számú főút ugyan közel fut a park mellett, a fák/bokrok mégis csendes, nyugalmas pihenőhelyet biztosítanak az itt lakók és megpihenők számára. A munka végeztével az itt lakók ismét kultúrált környezetben tudják élvezni a Kőhíd park zöldövezetét!

   

  Az eredeti állapot:

  image001image004image005image007

  Majd a felújított ülőalkalmatosságok:

   image012image008image011image009

  Kérjük közösen óvjuk megújult értékeinket, hogy sokáig használhassuk őket!

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Kedves Vendégeink!
   
  A 33 m-es úszómedence technikai okok miatt 
  2019.07.13.(szombat) és 2019.07.14. (vasárnap) ZÁRVA
   
  Nyitás 2019.07.15.-én reggel 6:00 órakor.
  Köszönjük megértésüket!
  Vezetőség
  A Vác Városi Strand és Uszoda tájékoztatja Tisztelt Vendégeit, hogy az L alakú strand medence technikai okok miatt
   
  2019.07.09.-én kedden 11:00 órától
  (és szerdán egész nap!) ZÁRVA
  Nyitás 2019.07.11.-én reggel 6:00 órakor.
   
  Köszönjük megértésüket!
  Vezetőség

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 28. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy 2019. július 04. – 2019. július 28. között
  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein
  Vadgesztenyefák és vegyes fák permetezése munkáit végezzük.

  Munkavégzés helye: Vác város közterületein

  Alkalmazott szer: Runner 2 F rovarölő
  Vektafid A rovarölő
  Mospilan 20 SG rovarölő
  Topas 100 EC gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 21 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  Tisztelt Fogyasztóink,

  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 06.17-én megjelent a ZFR-TÁV/2019 jelű pályázati felhívás, a kizárólag távfűtéssel ellátott lakás szövetkezetek és társasházak fűtési rendszereinek korszerűsítésére, illetve okos méréssel történő felszerelésére.
  A kiírás a csatolt linken elérhető: http://tav2019.nfsi.hu

  A pályázat keretei lehetőséget adnak arra, hogy a Vácon még jelentős számban fellelhető elavult, gazdaságtalan nem szabályozható egycsöves fűtési rendszerrel rendelkező társasházak, vagy azok a lakóépületek, amelyek nem rendelkeznek fogyasztás arányos elszámolást lehetővé tevő berendezéssel (Költségosztó, vagy egyedi hőmennyiségmérő) korszerű, gazdaságos, szabályozható fogyasztás arányos díjfizetést lehetővé tevő eszközökkel, illetve fűtési rendszerrel egészüljenek ki.

  A tapasztalatok alapján 1-1 költségosztós, vagy egyedi hőmennyiségmérővel felszerelt lakásnál, csupán abból kifolyólag, hogy a fogyasztóknak ráhatása van a fűtési költségeik alakulására, lehetővé válik éves szinten, fűtött légköbméterenként akár 2-300Ft hődíjköltséget megtakarítani. Ez egy 60m2-es lakás esetén akár 40-50 000Ft/év megtakarítást is jelenthet az alábbi táblázat szerint.

  Fajlagos fűtési hőmennyiség diagramm 2018

  További részletekért keresse közös képviselőjét, műszaki kérdésekben a Váci Távhőszolgáltató Nonprofit Kft áll az érdeklődök rendelkezésére.

  Váci Távhő Nonprofit Közhasznú Kft.
  Cím: 2600 Vác, Zrínyi u. 9.
  Telefon: 06-27-510-135
  Fax: 06-27-510-125
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  http://www.vactavho.hu/

  Folyamatos műszaki ügyelet:
  Vásár téri fűtőmű
  Telefon: 06-27-510-146

  Ügyfélfogadás a Zrínyi utcai ügyfélszolgálaton:
  Hétfő 7 - 19 óráig
  Szerda 8 - 15 óráig
  Péntek 8 - 12 óráig

   

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 27. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Időjárásunk, éghajlatunk évről-évre változik, a tendenciák és felmérések alapján egyre melegebb tavaszi, nyári és őszi hónapok várhatóak. Az egy évtizede megszokott nyári maximum 28-30°C  fokok napjainkra inkább 35-37°C fokra tolódnak el. Ilyenkor nem mindegy, ha egy ügyintézés, vásárlás után egy áthevült, 45-50°C gépjárműbe kell beszállnunk és folytatnunk utunkat, vagy egy természetesen temperált, hűvös járműbe. A hűvösebb belső gépjármű hőmérséklet javítja közérzetünket és nem utolsó sorban a gépjárművünk belső terének és fényezésének, műanyag elemeinek sem tesz jót az erős napfény (UV-A/B). Kollégáink által készített mérések alapján látható, hogy a Posta park környékén 50°C fokos az aszfalt, a jármű pedig 55°C fokra is fel tud hevülni!

  IMG 20190628 112820

  A Vác belvárosában található mélygarázs egy olyan lehetőséget kínál a váci lakosok és idelátogatók számára, ahol biztonságos, őrzött környezetben, 3 szinten, szinte állandó 16°C fokos hőmérsékleten parkolhatunk járművünkkel, távol a nap káros sugaraitól, a hét minden napján 0-24 órában! 

  IMG 20190628 113053IMG 20190628 113248

  Kollégáinkkal folyamatosan várjuk a parkolni szándékozó ügyfeleinket Vác belvárosában, a Posta park - Piac utca találkozásánál!

   

  Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket, hogy számítógépes rendszerünk hálózatszerelési munkái miatt az ügyfélszolgálat működése szünetel

  a Vác, Köztársaság út 34. szám alatti székhelyünkön és a Vác, Deákvári fasor 2. alatti telephelyünkön:

  2019.07.05-én pénteken

  és a Vác, Zrínyi utca 9. szám alatti telephelyünkön található Parkolási részlegen:
  2019.07.05
  -én pénteken és 2019.07.10-én szerdán

  Kérjük szíves megértésüket!

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 26. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket, hogy számítógépes rendszerünk hálózatszerelési munkái miatt

  2019.06.21-én pénteken és 2019.07.05-én pénteken

  Vác, Köztársaság út 34. szám alatti székhelyünkön, az ügyfélszolgálat működése szünetel!

  Hétfőn és szerdán normál nyitva tartás szerint várjuk ügyfeleinket. Kérjük szíves megértésüket.

  Platánfák permetezése és muskátlik növényvédelme

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy
  2019. június 19. – 2019. július 07. között
  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein
  Platánfák permetezése és muskátlik növényvédelme munkáit végezzük.

  Munkavégzés helye: Vác város közterületein

  Alkalmazott szer: Vektafid A rovarölő
  Decis Mega rovarölő
  Ridomil Gold Plus gombaölő
  Topas 100 EC gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 21 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: mérsékelten veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 25. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

   

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  Az Avar utcai temető nyílvános WC-je az elmúlt évben használhatlanná vált, állapota jelentősen leromlott, szükségességé vált annak a felújítására. A felújítási munkálatok során kiderült, hogy a meglévő ciszterna is tönkrement ezért ki kellett cserélni egy korszerű, időt álló darabra. A munkákat a Váci Városfejlesztő Kft szakemberei végezték, amelynek köszönhetően a temetőbe látogatók újra használhatják a mosdó/wc blokkot. Kérjük a Tisztelt Lakosságot,  közösen óvjuk közös értékeinket!
   
  20190603 09113820190603 09115220190606 08193120190606 08201420190606 08191820190606 081948

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és uszoda 24. heti sávbeosztása az alábbiakban olvasható! 

  Június 8. szombat Strand nyitása  (az uszoda felől megszűnik a bejárás, csak a Strand felől lehet bejönni). A 25m-es medence szerződés szerint június 16-ig üzemel.

   
  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása
  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

   
  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611
   

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Kedves Érdeklődők!

  Az alábbiakban olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda 23. heti sávbeosztását!

  Sávbeosztás 25m medence

  Sávbeosztás 33m medence

  Június 7. péntek technikai nap, az Uszoda zárva lesz.

  Június 8. szombat Strand nyitása  (az uszoda felől megszűnik a bejárás, csak a Strand felől lehet bejönni). A 25m-es medence szerződés szerint június 16-ig üzemel.
   
  Május 30 - június 2-ig a 33m medence technikai okok miatt zárva tart, nyitás június 3-án reggel. A 25m medence zavartalanul üzemel.

   

  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása

  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Vadgesztenye, vegyes fák és cserjék, valamint rózsaágyak permetezése

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy
  2019. május 30. – 2019. június 16. között
  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein
  Vadgesztenye, vegyes fák és cserjék, valamint rózsaágyak permetezését végezzük.

  Munkavégzés helye: Vác város közterületein
  Alkalmazott szer: Dimilin 25 WP rovarölő
  Silvet Star tapadásfokozó
  Mospilan 20 SG rovarölő
  Ridomil Gold Plus gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 90 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  MISSION POSSIBLE – A titkos küldetés teljesítve!

  A Váci Sport Kh. Nonprofit Kft által üzemeltetett, Vác város Sportcsarnokában 2019. május 22-én ismét egy olyan rendezvény került megvalósításra, melyre ez ideáig példa nem volt.

  A két helyszínen zajló esemény több hónapos, precíz előkészületet igényelt. A Váci Sport Kft. rendezvényszervezője Turza Bernadett, Szentpétery Tamás műszaki csoportvezető, a sportcsarnok teljes stábja, továbbá a Pest megyei Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai, többszöri helyszíni bejárás és személyes egyeztetés eredményeként állították össze a nem mindennapi projekt megvalósulását.

  DSCF0297 0v4 5DSCF0304

  Sajnos az időjárás sem volt kegyes a szabadtéri program lebonyolításához, így az utolsó pillanatban a rendezvény reggelén a „B” terv lépett életbe, a szérűskeri szabadtéri helyszínnek a Műveleti Egység kivételével a sportcsarnok küzdőtere adott otthont. A „lehetséges küldetést” dr. Hatala József rendőr altábornagy Úr, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Elnöke, valamint Latorovszky Gábor rendőr alezredes rendőrségi tanácsos Úr, a Váci rendőrkapitányság Vezetője nyitotta meg gondolataival.

  DSCF0312DSCF0313

  Rendezvényt jelenlétével megtisztelte:

  - Horváth Lajos r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, Pest megye Rendőr-főkapitányának bűnügyi helyettese
  - Mokánszky Zoltán, Vác Város Alpolgármestere
  - Dr Ese Ferenc, a Váci Kajak kenu SE elnöke
  - A Katasztrófavédelem Váci Kirendeltségének vezetője

  Az alábbi rövid beszámolót, képeket a Police.hu –n megjelent összefoglaló alapján tesszük közzé.

  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság „MISSION POSSIBLE – A lehetséges küldetés” elnevezésű - a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott -pályázati projektje, 2019. május 22-én a legnagyobb és legizgalmasabb állomásához érkezett.

  DSCF0309DSCF0330

  A Váci Rendőrkapitányság és a Váci Önkormányzat együttműködésével megvalósított, ​két helyszínen zajló vetélkedő kalandot és izgalmat rejtő, együttműködésre buzdító, a gyerekek kreativitására, játékszellemére, játékszeretetére valamint bűnmegelőzési tudására építő szabadtéri verseny során, ún. szabaduló térből kellett kijutnia a középiskolásokból és bűnmegelőzési előadókból álló csapatoknak.

  Vác város Sportcsarnokában a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete, a Katasztrófavédelem Váci Kirendeltsége, a Váci Fegyház és Börtön, a Váci Kajak Kenu SE, és a Pénzügyőr S. E. Íjász szakág munkatársai adtak lehetőséget arra, hogy a csapatok játékában és versengésében, a tapasztalati tanulás, a csapatszellem, az együttműködés, a közös munka öröme, egymás segítésének fontossága, valamint a megfelelő kommunikáció ötvöződjék az előzetes bűnmegelőzési ismeretekkel.

  IMG 20190522 092135IMG 20190522 094314

  A „titkos küldetést” első helyen teljesítette a gödöllői 240-ES KÓD nevű csapat, második helyezést ért el a váci BORÁSZOK elnevezésű csapat, harmadik helyezett lett a nagykőrösi FEKETE GÓLYÁK nevű csapat.

  A programot a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Műveleti Egységének bemutatója színesítette.

  DSCF0303DSCF0302DSCF0329

  Kedves Érdeklődők!

  Az alábbiakban olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda 22. heti sávbeosztását!

  FIGYELEM!! A sávbeosztás 2019.május 27. hétfőn frissült!!!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Június 7. péntek technikai nap, az Uszoda zárva lesz.

  Június 8. szombat Strand nyitása  (az uszoda felől megszűnik a bejárás, csak a Strand felől lehet bejönni). A 25m-es medence szerződés szerint június 16-ig üzemel.
   
  Május 30 - június 2-ig a 33m medence technikai okok miatt zárva tart, nyitás június 3-án reggel. A 25m medence zavartalanul üzemel.

   

  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása

  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Tisztelt Váci Lakosok, Tisztelt Érdeklődők!

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy  2019. június 8. (szombati) napon nyit a Váci Strand! Az uszoda felől megszűnik a bejárás, csak a Strand felől (Szentháromság tér) lehet bejönni.

  Az ezt megelőző nap, 2019 június 7. péntek technikai nap, az Uszoda ZÁRVA tart!

   

  STRAND NYÁRI NYITVA TARTÁSA

  Hétfő - Péntek                   6.00-20.00
  Szombat, Vasárnap           7.00-20.00

  Jegypénztár nyitva tartása

  Hétfő-Vasárnap                 7.00-19.00
   
  uszifront
   
  Üdvözlettel,
   A vezetőség
   
  vaicisport
   

  Kedves Érdeklődők!

  Az alábbiakban olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda 21. heti sávbeosztását!

  Június 7. péntek technikai nap, az Uszoda zárva lesz.

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Pályázat letöltése ITT!

  A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

  bérbeadásra hirdeti

  - nyílt pályáztatás útján -

  A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. kezelésében lévő, a Strand területén található „ Lángosos büfé 3” elnevezésű helyiséget 3 év határozott időre.

  A helyiség jellemzői:

  Területe                     -    16m 2   alapterületű   helyiség, 19m2 szabad területtel

  Műszaki állapot:       -   bérlő a bérleményt megtekintett, és később sem kifogásolható   állapotban veszi át. A tevékenység folytatásához szükséges kialakítás a  bérlő kötelezettsége és költsége, bérbeszámítási és  kártalanítási igény   nélkül - bérbeadó előzetes hozzájárulásával

                                   -    áram,-víz használat (a bérleti díj tartalmazza)

  Tevékenységi kör:     -    kereskedelem-szolgáltatás-vendéglátás (funkció kötöttség)

  Nyitva tartás:        -      a Strand /Uszoda nyitva tartásával összhangban

  A pályázati bérleti díj:   280 000,-Ft/szezon

  Biztosíték (pályázati):   30 000,-Ft

  A bérleti díj minden év január 01-től az infláció mértékével emelkedik, először 2020. évben.

  Jelentkezés, a pályáztatás feltételeivel:

  -          pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, székhelyét, levelezési címét, és tevékenységének megnevezését, ajánlott bérleti díj összege, nyilatkozatát arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, és a hatósági engedélyek beszerzését vállalja

  -          a pályázati biztosíték befizetésének igazolása

  -          csatolni kell az egyéni vállalkozói igazolvány, vagy hatályos cégkivonat, illetve más szerv esetében a nyilvántartásba vételt igazoló bírósági határozat másolatát, az aláírási címpéldányt

  -          mellékelni kell a Vác Város Önkormányzat Jegyzőjének igazolását arról, hogy a pályázónak a kiíró önkormányzattal szemben semmiféle tartozása nem áll fenn, valamint a pályázó nyilatkozatát arról, hogy nem áll sem végelszámolás, sem csőd- vagy felszámolási eljárás alatt

  -          A működés és a bérleti díj fizetés kezdő dátuma: 2019. június 15.

  A pályázatok elbírálásnál előnyt élvez az a pályázó, aki a legmagasabb pályázati bérleti díjra tesz ajánlatot.

  Megtekintés időpontja: előre egyeztetett időpontban Tel:06 27 510 400

  Pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 31.

  A pályázatok benyújtásának módja: zárt borítékban "Lángosos büfé 3 pályázat" megnevezéssel, a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.-nek címezve - 2600 Vác, Ady E. sétány 16.

  Pályázatok bontási időpontja: 2019. május 31.

  A benyújtott pályázat/ok közül a nyertes pályázóról a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. dönt, melyről pályázó írásban kap értesítést!

  A nem nyertes pályázóknak a befizetett biztosíték összege, a nyertes pályázóval megkötött szerződést követő 3 munkanapon belül visszautalásra kerül.

  A bérleti szerződés megkötésének feltételeként benyújtásra kell, hogy kerüljön azon közjegyző által hitelesített nyilatkozat, melyben pályázó kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben bérleti szerződése bármilyen okból megszüntetésre, vagy megszűnésre kerül, az azt követő 15 napon belül önként elhagyja a bérleményt, azt bérbeadónak rendeltetésszerű, kiürített állapotban átadja.

  További információ kérhető: Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. 2600 Vác, Ady E. sétány 16. szám alatti irodájában, Tel: 06 27 510 400

  Tisztelt Érdeklődők!

  Az alábbiakban olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda 20. heti sávbeosztását!

  Sávbeosztás 25m medence

  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Fontos, hogy a főtéri rendezvényekhez, eseményekhez rendelkezésre álljanak megfelelő áramvételezési pontok. A főtér felújjításakor ezek a helyek ki is lettek építve, méghozzá úgy, hogy amikor nincs ezekre szükség, akkor besüllyeszthetőek a felszín alá. Sajnos ez a bonyolult mechanika nem bírta a felhasználás körülményeit és a legtöbb úgy meghibásodott, hogy a javításuk nem lehetséges. Ekkor használaton kívül, festett pozdorja burkolattal lettek lefedve, melyet az időjárás néhány év alatt tönkre tett. Most a Váci Városfejlesztő Kft dolgozói egy új megoldást alkalmaztak. Fém lemezekkel burkolták három oldalát, a negyedikre pedig egy nyitható fémajtót tettek, így védve is van az áramvételezési pont, de könnyen hozzá is férhető. Egy ezüst festéssel esztétikus lett és belesimul a környezetbe.

  A felújítás előtti állapotok:

  előtte 2előtte 3
  előtte 1
  előtte 5


  Majd amikor már felkerültek az új és biztonságos fém burkolatok:

  utána 1utána 2

  utána 3utána 4

  Kedves Érdeklődők!

  Az alábbiakban olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda 19. heti sávbeosztását!

  Sávbeosztás 25m medence
  Sávbeosztás 33m medence

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

   

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy 2019. április 28. – 2019. május 13. között (az időjárás függvényében) Vác város közterületein Vadgesztenyefák és vegyes fák permetezését végezzük.

  Munkavégzés helye: Vác város közterületein

  Alkalmazott szer:

  Vektafid A rovarölő
  Dimilin 25 WP rovarölő
  Mospilan 20 SG rovarölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 90 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  Kedves Érdeklődők!

  A Vác Városi Strand és Uszoda 18. heti sávbeosztása a következőképp alakul:

  Május 1.  07.00 - 19.00
  Május 2.  ZÁRVA - Technikai Nap
   
   

  Szilva Orsolya 
  Asszisztens 
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. 
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Kedves Érdeklődők!

  Az alábbi cikkben olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda 17 heti. sávbeosztását!

  Az Uszoda nyitva tartása a Húsvéti Ünnepek alatt:

  Április 19. péntek       NYITVA  07.00 - 19.00
  Április 20. szombat    NYITVA  07.00 - 19.00
  Április 21. vasárnap   ZÁRVA
  Április 22. hétfő         ZÁRVA
   
   

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Az utóbbi hetekben elindult projectünk keretében megkezdődött a köztéri kukák állapotának felmérése, a hiányzó szemetesek pótlása, a megrongált edények javítása. A munkát talán a  leginkább igénybevett, a várost szegélyező két MOL benzinkút által "közrefogott" útvonalon (Árpád út, Dr. Csányi László krt.) lévő 12 darab, buszmegállókban elhelyezett szemetes edényeken kezdtük meg.  Sajnálatosan a város több helyszínén előfordul, hogy egy kihelyezett szemetes napokon belül, néha már másnap eltűnik és ez a folyamat hétről-hétre megismétlődik. Az ilyen problémás helyekre kiemelt figyelmet fordítunk, egy speciális, belső használatú, napi szinten frissített térkép adatbázisunkkal, de továbbra is várjuk a lakosság olyan irányú segítségét, amennyiben megrongált, eltávolított , több esetben bokorba, Dunába dobott kukákat észlel, jelezze Társaságunk számára. A második fázisban szintén egy nagy forgalmú és problémás szakaszt vesznek kezelésbe kollégáink, amely az Autóbusz állomás és a Gombási út 55. szám alatt lévő buszmegálló közé esik.

  IMG 6283 148930

  IMG 627616908

  Dunakuka1Dunakuka2

   HelyreállításCsányiHelyreállításCsányi2

  A váci lakosok biztosan gyakran találkoztak már azzal a jellegzetes festéssel, jelzésekkel ellátott kisteherautóval és a járművet és segédberendezéseit kezelő kollégáival, akik nap mint nap azon fáradoznak, hogy az időjárás és a forgalom által sérült és balesetveszélyes útszakaszokat javítsák, szakmai nyelven "kátyúzzák. Az alábbi cikkben szeretnénk bemutatni, hogyan is működik a mindennapokban a javítás folyamata, milyen lépések követik egymást, mit kell tudni az alkalmazott technológiáról! A 2012 márciusában átadott munkagép és a hozzá tartozó eszközpark az elmúlt évek alatt több ezer nm2 útfelületet javított ki, működése során. Idézve az átadási ceremónián elhangzottakat:

  Ruga György, ügyvezető-igazgató, EnviRoad-EU Kft.
  „Ez ma az útjavítás területén a legmodernebb technika, ami létezik. Az infraredes aszfaltjavító technika 20 évre visszavezethető, viszont az angol társcégünknek köszönhetően egy olyan fejlesztést hajtottak végre az infraredes technikában, amivel szabályozhatóvá vált az aszfalt melegítése. Ennek köszönhetően könnyen kezelhetően és biztonságosan lehet felmelegítve újra javítani az aszfalt felületeket.”

  A „Kátyúzó” autó működése

  Felhasználási területe:

  Aszfalt burkolatú (öntött aszfal, hengerelt aszfalt) utak, járdák, egyéb felületek javítása, kátyúsodás helyreállítása.

  Működési elve / Kátyúzás folyamata:

  1. A hibás, sérült felület felmelegítése cca. 300 C°-ra a gázfűtésű melegítő egység segítségével. A melegítés idejét egy vezérlő egység szabályozza. Egy melegítés 8 perces időciklusú. Nyári időszakban elegendő egy ciklus (1x8 perc), télen azonban két teljes időciklus szükséges (2x8 perc).

  katyuzo1katyuzo2

  2. Az így felmelegített felület fellazítása,

   IMG 6498 1IMG 6501

  3. A felmelegített, fellazított felület emulzióval történő kezelése, valamint a kátyú kiegyenlítéséhez szükséges új aszfalt hozzáadása, elegyengetése. A bedolgozott aszfalt hőmérséklete cca. 150 C°.

  IMG 6504IMG 6508

  4. Az előkészített felület tömörítése, hengerezése vibro-henger segítségével.

  IMG 6514IMG 6517

  Az elkészült felület átmenő forgalom esetén azonnal használható. Az útkereszteződésekben, egyéb helyeken, ahol az elkészült felületen fékezés, irányváltás történik és történhet, ott a felület kihűlését, „megszilárdulását” meg kell várni. Addig az időtartamig az adott kátyút a kollégák bójával jelölik meg.

  IMG 6518

  Egy kátyú helyreállítása, cca. 20 percet vesz igénybe nyári időszakban. Ez a technológiai idő hidegebb, téli időszakban cca. 5-8 perccel hosszabbodik meg. A javítási helyszínek közötti átállás további időt igényel. (ki, be pakolás, közlekedés, stb.)

   IMG 6493

   A kátyúzáshoz zsákos aszfaltot használunk, amelyet a „kátyúzó” autó rakterében készítünk elő a beépítéshez szükséges hőmérsékletre:

  IMG 6513IMG 6491

  Egyéb infó:

  Éves szinten, az alábbi mennyiségű kátyút állítottuk helyre, javítottunk ki a városban, és közigazgatási területein:

  - 2017.év  2969 m2,
  - 2018. év 2879 m2,
  - 2019. eddigi év 1010 m2

  Végezetül az alábbi videóban követhető nyomon a gép munkája éles helyzetben:

  Köszönjük az együttműködésüket, türelmüket!

  Kedves Érdeklődők!

  Az alábbi cikkben olvashatják a Vác Városi Strand és Uszoda aktuális sávbeosztását!

  Az Uszoda nyitva tartása a Húsvéti Ünnepek alatt:

  Április 19. péntek       NYITVA  07.00 - 19.00
  Április 20. szombat    NYITVA  07.00 - 19.00
  Április 21. vasárnap   ZÁRVA
  Április 22. hétfő         ZÁRVA
   
   

  Szilva Orsolya
  Asszisztens
  Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.
  06306139611

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

   

  Ahogyan azt korábban megígértük, a héten nekiálltunk a Testvérvárosok kútjának és a szökőkútnak a 
  beüzemeléséhez. A Testvérvárosok kútjának belsejét speciális medencékhez használt anyaggal
  lefestettük.
  A szökőkút téli takarásához használt óriási pódiumát elbontottuk, A korábbi évektől
  eltérően modul rendszerben építettük meg a burkolatot, jó minőségű anyagból.
  Így a bontás nagyon
  gyorsan ment és egy kezelés után, ismét fel tudjuk majd használni!

   testvérárosi kut festéseműködő testvérvárosok kútja

  A bontás után megkezdődhetett a takarítás, mosás, a meglazult márvány elemek újraragasztása,
  fúvókák és motorok beszerelése. 
  Végezetül a csövek és fúvókák kipucolása és a rendszer finomhangolása.


  A Főtér eme két látványossága visszahozta nekünk a nyár hangulatát!

  szökőkút pódiumának bontása 1szökőkút pódiumának bontása 2takarítás szerelésfinomhangolás

   

  A Váci Városfejelsztő Kft. tájákoztatja a lakosságot, hogy technikai okok miatt április 15-én a parkolás ügyfélszolgálata szünetel.

  Megértésüket köszönjük!

  Örömmel számolunk be arról a Tisztelt Váci Lakosságnak, hogy a múlt hét második felében megtörténtek a város területén található ivó kutak éves karbantartásai és a rendkívül enyhe időjárásnak köszönhetően, a szokásosnál hamarabb üzembe lehetett helyezni őket! Összesen 11 van, vigyázzunk rájuk, hogy egész évben szomjunkat oltassuk és felfrissülhessünk általuk! Amennyiben bármelyik kútnál problémát talál (szivárgás, rongálás), kérjük jelezze felénk a megszokott Hibabejelentő oldalunkon! Köszönjük!

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image007

  image008

  image009

  image010

  image011

  A Vác Városi Strand és Uszoda 15. heti sávbeosztását az alábbi táblázatban olvashatják! 

  Az Uszoda nyitva tartása a Húsvéti Ünnepek alatt:
   
  Április 19. péntek       NYITVA
  Április 20. szombat    NYITVA
  Április 21. vasárnap   ZÁRVA
  Április 22. hétfő         ZÁRVA

  25m medence sávbeosztás

  33m medence sávbeosztás

  vacisport


  A Váci Sport Nonprofit Kft. Sütő József úszásoktató vezetésével idén is megszervezi a minden évben nagy sikerrel zajló nyári gyermek úszótáborát! A táborban a kezdő, haladó csemeték is egyforma figyelmet kapnak, teljes körű felügyelet és ellátás mellett, gyönyörű környezetben töltik el az 1 hetes turnusokat. A programot színesebbé teszik a rövid kirándulások a város, a liget területén, kisvonatozás és a tűzoltóság meglátogatása. A felnőttebb korosztályra is gondolva, szintén heti turnusokban lehetőség van fejleszteni úszáskézségünket, kezdő és haladó szinten is!

  9 medence templommal

  Kérjük a Kedves Érdeklődőket, a turnusok gyors betelése miatt minél hamarabb jelezzék részvételi szándékukat,köszönjük! 

  Jelentkezési lapok 

  A 2. számú mellékletet a tábor első napján kérjük kitöltve leadni a táborvezetőnek, a jobb oldali jelentkezési lapot pedig 2 példányban a befizetéssel együtt kérnénk leadni a Váci Strand és Uszoda jegypénztárában!

  sutojozseftabor antszsutojozseftabor jelentkezes


  NYÁRI ÚSZÓTÁBOR

  5-14 ÉVES KORIG

  Vác Városi Uszoda és Strandfürdő

  Napi 2x1 óra úszásfoglalkozás

  Háromszori étkezés (reggeli, éttermi ebéd, uzsonna)

  2019. Induló turnusok:

  Június 17 – 21. Július 08 – 12.
  Június 24 –28. Július 15 – 19.
  Július 01 – 05. Július 22 - 26.
  Július 29 – Augusztus 02.

  PROGRAMOK:

  RÖVID KIRÁNDULÁSOK, TŰZOLTÓSÁG LÁTOGATÁSA, VÁROSNÉZŐ KISVONATOZÁS, SÉTA A LIGETBEN

  Úszótábor díja:

  18.000, - Ft/Fő/Hét

   

  Testvér kedvezmény 16.000,- Ft/második gyermekre.

  Több turnusban való részvétel esetén a

  második turnustól 2.000,- Ft/Fő/Hét kedvezmény

  Jelentkezés feltétele:

  Adatlap kitöltése 2 példányban, részvételi díj befizetése az uszoda/strand pénztárában.

  További információ: Sütő József táborvezető 06 30/978-5474

   

  A változtatás jogát fenntartjuk!  INTENZÍV ÚSZÁSOKTATÁS

  A NYÁRI SZÜNETBEN

  Vác Városi Uszoda és Strandfürdő

   

  2600 Vác, Szentháromság tér 1-3.


   

  2019. INDULÓ TURNUSOK:

  JÚNIUS 17 – 21. JÚLIUS 08. – 12.
  JÚNIUS 24. – 28. JÚLIUS 15. – 19.
  JÚLIUS 01. – 05. JÚLIUS 22. – 26.
  JÚLIUS 29. – AUGUSZTUS 02.


  HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG

   

  KEZDŐ: délelőtt 9.00 – 10.00 óráig

  HALADÓ: délután 16.00 – 17.00 óráig

  OKTATÁS ÁRA: 5.000,- Ft

  Jelentkezés és a részvételi díj befizetése az uszoda/strand pénztárában.

  INFORMÁCIÓ:

  SÜTŐ JÓZSEF tanfolyam vezető
  06 30/978-5474
  A változtatás jogát fenntartjuk!

   

  A Váci Városfejlesztő Kft. munkatársakat keres!
  Váci Városfejlesztő Kft. állást hirdet 2 fő segédmunkás feladat betöltésére.

  A munkakörre jelentkezők elbírálása során előnyt jelent:
  - építmények karbantartásában, felújításában szerzett szakmai tapasztalat
  - Vác város helyi ismerete
  - érvényes gépjármű vezetői engedély
  Munkaköri feladat:
  - Vác Város Önkormányzat tulajdonában levő bérlemények, valamint váci intézmények karbantartási, eseti felújítási munkáinak elvégzése, a művezető irányítása mellett
  Biztosítunk:
  - kizárólag Vácon történő munkavégzés
  - hétfőtől péntekig napi 8 órás munkaviszony
  - munkaruha
  - gépjármű
  - cafetéria
  Bér:
  - Fix havibér megegyezés szerint
  Az állásra jelentkezők önéletrajzát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

  Váci Városfejlesztő Kft. állást hirdet 3 fő részére köztisztasági dolgozó munkakör betöltésére.
  - Feladatai: városi kézi szemetesek ürítése, szemétszedés a város területén, burkolt felületek söprése, takarítása, szükség szerint rakodói feladatok
  Biztosítunk:
  - kizárólag Vácon történő munkavégzés
  - rugalmasság a munkaidőben, de szükség szerinti hétvégi munkavégzés
  - munkaruha
  - cafetéria
  Bér:
  - Fix havibér megegyezés szerint
  Az állásra jelentkezők önéletrajzát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

  Váci Városfejlesztő Kft. állást hirdet az alábbi munkakörök betöltésére:

  - Kertészeti betanított munkás

  - Feladatai: kertészeti feladatok ellátásában történő részvétel, zöld hulladék gyűjtése, rakodása és szükség szerint kézi úttisztítás
  - szükséges: jó fizikai erőlét, monotonitás tűrés


  - Kertészeti kisgépkezelő

  - Feladatai: kertészeti kisgépekkel (fűkasza, sövénynyíró), fűrészgéppel történő munkavégzés
  - szükséges: kisgépkezelői tanúsítvány, gépek kezeléséhez jogosultságok igazolása
  - előny: több éves gyakorlati tapasztalat, Vác város ismerete, precíz munkavégzés

  - Kertészeti gépkezelő

  - Feladatai: fűnyírótraktorral fűnyírás, lombgyűjtés, gép napi karbantartási munkái
  - szükséges: B kategóriás jogosítvány, több éves gyakorlati tapasztalat
  - elvárás: precízség a munkavégzésben és a gépkezelésben
  - előny: Vác város ismerete


  Meghirdetett munkaköreink mindegyikénél elvárás:
  - jó fizikai erőlét
  - rugalmasság a munkavégzésben és munkaidőben
  - jó alkalmazkodóképesség
  - józan élet
  - szükség szerint hétvégi munkavégzés
  Biztosítunk:
  - kizárólag Vácon történő munkavégzés
  - munkaruha
  - cafetéria
  Bér:
  - Fix havibér megegyezés szerint
  Várjuk részletes önéletrajzukat az iskolai végzettségek, tanúsítványok, bizonyítványok felsorolásával és az előző munkahelyek megnevezésével és az ott betöltött pozíció megjelölésével.
  Az önéletrajzokat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk!

  A Vác Városi Strand és Uszoda 14. heti sávbeosztását az alábbi táblázatban olvashatják! 

  2019. április 1. (hétfői napon) ZÁRVA!

  25m medence sávbeosztás

  33m medence sávbeosztás

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  A Föld Órája a WWF által életre hívott, minden év márciusának utolsó szombatján megrendezésre kerülő nemzetközi esemény, melyben arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy kapcsolják le és ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket egy órára, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a klímaváltozás elleni cselekvés szükségességére.

  A világ számos országában meghirdetik a Föld Órája kihívása cím elnyeréséért folyó versenyt. Az országok települései számára a Föld órája szervezői olyan kihívásokat hirdetnek, amelyekkel az egyes helyszínek a fenntartható értékek melletti elkötelezettségüket, valós tettek mentén bizonyíthatják, erőforrásaikhoz mérten.

  A verseny elbírálása során az egyediséget, az újszerű, ötletes megközelítést is figyelembe veszik. Vác Város Önkormányzata fontosnak tartja a jövő generációinak környezettudatos szemléletformálását, hiszen a környezetünkhöz való hozzáállásuk nagymértékben befolyásolja a fenntartható fejlődés megvalósíthatóságát.

  Magyarország egyik környezet és egészségügyi problémája a hulladékok égetése a fűtés okozta levegőszennyezés. Ezzel a témával kapcsolatban a Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség előadásával biztosítja, hogy a gyerekekből a környezetvédelmet szem előtt tartva, tudatos felnőttekké váljanak, akik ezt a látásmódot adják tovább a következő generációknak. A diákok 2019. március 27.-én vehettek részt a Madách Imre Művelődési Központban.

  Ahogyan ez elmúlt évek során is, idén március 30-án 20.30 és 21.30 között kialszanak a fények a Március 15. téren, a Köztársaság úton a Bécsi Kapu és a Konstantin tér között, a Konstantin téren, a Székesegyháznál, valamint a Püspöki Palota kertjében.


  Ezúton kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy csatlakozzanak a villanylekapcsoláshoz!

   


  Föld Órája Eskü

  Én, a Föld lakója, fogadom, hogy mostantól még inkább figyelek a környezetemre. A természet erőforrásaival okosan gazdálkodom, a pazarlást kerülöm. Az energiatakarékosságra mindennap odafigyelek. A tudatosságot a vásárlásaim során is komolyan veszem. Az otthonomban, a munkahelyemen, és mindenütt, ahol megfordulok, figyelek arra, hogy a tudatos fogyasztás határozza meg lépéseimet, és a környezetemet is erre ösztönzöm.

  Március 30-án este 20:30-kor lekapcsolom a felesleges fényeket, és csatlakozom a Föld Órája közösségéhez. Ezzel kijelentem, hogy a jövőben a Föld kincseire vigyázok, fenntarthatóan élek, és ezzel saját jövőmet is védem. Hiszek benne, hogy együtt lehetséges!

  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot a Vác Városi Strand és Uszoda 2019 április havi technikai napjáról, illetve Húsvéti nyitvatartásáról!

  Április 1. Technikai nap, ZÁRVA
   
  Húsvéti nyitva tartás:
  április 19. péntek 7.00-19.00
  április 20. szombat 7.00-19.00
  április 21. vasárnap ZÁRVA
  április 22. hétfő ZÁRVA

  Felhívás!

                 

  A Váci Városfejlesztő Kft sok munkát és pénzt költ arra, hogy a hiányzó vagy sérült kézi szemeteseket pótoljuk a városban. Ezt azért tesszük, hogy legyen hová dobni az utcán a hulladékot, tisztább és rendezettebb legyen a város. Megdöbbenve tapasztaljuk, hogy vannak helyek, ahonnan napokon belül eltüntetik az általunk kihelyezett új kukákat.

  kuka nincskuka van


  Kedves váci városlakók, kérünk benneteket, segítsétek a munkánkat azzal, hogy nem mentek el szó nélkül amellett, ha azt látjátok az utcán, hogy valaki, vagy valakik leveszik a helyükről a kukákat és elviszik.

   

  Állomás előtteÁllomás utána

   

  Köszönjük!

  Néhány helyszín, ahol rendszeres a probléma:

  -          Kölcsey utca Zöldfa utca körforgalom

  -          Kölcsey utca 10 emeletesek között

  -          II. Rákóczi Ferenc tér és környéke

  -          Füredi Mihály utca

  -          Árpád utca 42, buszmegálló

  A Vác Városi Strand és Uszoda 13. heti sávbeosztását az alábbi táblázatban olvashatják! 

  25m medence sávbeosztás

  33m medence sávbeosztás

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Vác Város Sportcsarnokát 2019. március 29-30-31. benépesítik a tollaslabda sportág szerelemesei.
   
   
  Március hónap utolsó hétvégéjén Vácott rendezik meg a Tollaslabda Diákolimpia Országos döntőjét. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az idei döntő lebonyolítására Vác Város Sportcsarnokát választotta a szakszövetség. Megtisztelő, egyben kihívás is, hiszen a már megszokott rendszeres programjaink mellett most egy újabb sportággal és annak előkészületeivel ismerkedhetnek meg nem csak a kilátogatók, de a sportcsarnok dolgozói is, akik nap mint nap szakmai hozzáértésükről adnak tanúbizonyságot egy-egy rendezvény előkészületeikor.  
   

  vac varos sportcsarnoka 32785 1 l

  A Diákolimpia a magyar tollaslabdázásban a legnagyobb tömegeket megmozgató, egyre növekvő népszerűségnek örvendő esemény. Mi sem jellemzőbb a népszerűségre, hogy a döntőt csak nagyméretű Sportcsarnokban, minimum 12 pályán tudják a rendelkezésre álló 3 nap alatt megrendezni. Talán kevesen tudják, de már 350-380 iskolában ismertették meg a sportág alapjait és tartanak rendszeres edzéseket, vagy éppen "tollas-testnevelés" órákat. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy az iskolai év alatt 6 korosztályban, korosztályonként 2 - 2 kategóriában (Aés B), mindkét nem képviselői küzdöttek a városi és területi döntőkben azért, hogy az országos döntőbe jussanak.
   
  Magyar Tollaslabda Szovetseg - kép forrás http://badminton.hu
   
  Ebből a több ezer induló fiatalból jutott el végül is a legjobb 400 versenyző Vácra és mérkőzhetnek meg korosztályaikban, mindkét kategóriában a - Diákolimpia Győztese- büszke címért.

   

  A három napos verseny minden kedves érdeklődőt szeretettel vár Vác Város Sportcsarnoka! 

   

  Turza Bernadett
  Váci Sport Kh. Nonprofit Kft.
  Rendezvényszervező
  0630 3774463

  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy zöldhulladék, szelektívhulladék, illetve többlethulladék zsákokat a Váci Hulladékgazdálkodási Kft, Zrínyi utca 9. szám alatti telephelyén vásárolhat, illetve az alábbi árusító helyeken. Kérjük, csak a hivatalos, logóval ellátott zsákokat használják, kollégáink csak ezeket fogják elszállítani!

  Zrínyi utcai telephelyünk Ügyfélfogadási rendje a következő képpen alakul:

  Hétfő: 7:00-19:00
  Szerda: 12:00-16:00
  Péntek: 8:00-12:00

  vac zsak ertekesitesi pontok 2019 page 001

   

   

   Kárrendezési eljárási rend úthibák miatt keletkezett károk rendezéséhez.

   


  Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az alább szereplő Kárrendezési eljárási rend csak a Vác Város kezelésében lévő úthálózatra vonatkozik. Városunkon áthaladó, de a Magyar Közút kezelésében lévő utakon történt káreseményeket a Magyar Közút Kárigény Bejelentő oldalán jelenthetik be! Ezen utak listája: Honvéd utca, Kosdi út, Deákvári fasor, Külső Rádi út, Barabás Miklós utca, Liszt Ferenc sétány (a kompig), Csányi László körút, Balassagyarmati út, Rákóczi út, Árpád út, Szent László út


  Gépjárműkár és egyéb eszköz kárbejelentő letöltése
  Egyéb közlekedési létesítménnyel, műtárggyal összefüggésben keletkezett kár kárbejelentő letöltése
  Kárrendezési eljárási rend úthibák miatt keletkezett károk rendezéséhez

    

  Váci Városfejlesztő Kft.

  2600 Vác, Köztársaság u. 34.

  1. Úthibával okozati összefüggésben keletkezett károk

  1. A keletkezett kár bejelentése

  A Vác Város Önkormányzata és a Váci Városfejlesztő Kft. között létrejött feladatátadási megállapodás alapján, a Váci Városfejlesztő Kft. kijavítja az üzemeltetésében lévő, helyi közúthálózat hibáit.

  Amennyiben az esetlegesen ki nem javított úthibák miatt egy gépjárműben, vagy kerékpárban kár keletkezik a Váci Városfejlesztő Kft. a káreseményeket minden esetben egyedileg kivizsgálja és megalapozott kárigényt megtéríti.

  Felhívjuk a Figyelmét, hogy kárigényt kizárólag a Vác Város határán belül található és a Váci Városfejlesztő Kft. kezelésében lévő úthálózaton lévő úthibával összefüggésben keletkezett káreseménnyel kapcsolatban áll módunkban befogadni.

  A közúti közlekedésről 1988. évi I. törvény 35. §-a alapján, az út kezelője a kezelői kötelezettségének megszegésével okozott kárt a polgári jog általános szabályai szerint köteles megtéríteni.

  Az egyéb, tevékenységével összefüggésben okozott károkat, a Váci Városfejlesztő Kft., a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szabályai szerint köteles megtéríteni.

  A kártérítési igényt a kár keletkezését követően haladéktalanul be kell jelenteni a Váci Városfejlesztő Kft. részére.

  A kárbejelentéseket a káresemény bekövetkezését követően haladéktalanul, de maximum 2 munkanapon belül kérjük bejelenteni, annak érdekében, hogy a káresemény körülményei és a keletkezett károk, sérülések egyértelműen és egyszerűen beazonosíthatóak legyenek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Váci Városfejlesztő Kft. a kárigényt további indokolás nélkül elutasíthatja, amennyiben a károsult, a biztosítási eseményt, a bekövetkezését követő 2 munkanapon belül nem jelenti be, a szükséges felvilágosítást nem adja meg, vagy a felvilágosítások tartalmának ellenőrzését nem teszi lehetővé, és emiatt a káresemény szempontjából lényeges körülmény kideríthetetlenné válik.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a biztosítási esemény bekövetkezése után a sérült vagyontárgy állapotán a károsult a kár bejelentéséig nem, a bejelentést követő 5 napig pedig csak a kárenyhítéshez szükséges mértékig változtathat dokumentáltan. A jelen pontban hivatkozott határidő elteltét követően a károsult intézkedhet a javításról, vagy a megsérült vagyontárgy helyreállításáról. A javításnál fel nem használt, illetve kiselejtezett alkatrészeket, berendezéseket, stb. azonban további 30 napig változatlan állapotban meg kell őrizni.

  A bejelentést személyesen ügyfélszolgálatunkon, vagy elektronikus úton, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levél formájában is megteheti, a www.vacholding.hu oldalról letölthető, a „Gépjárműkár, vagy egyéb közlekedési eszköz hibáival összefüggésben keletkezett kár bejelentő lap " kitöltésével és benyújtásával ( 1. számú melléklet).

  A bejelentéshez szükséges az alábbi dokumentumokat mellékelni:

  • a káreseményt bejelentő személyi igazolványa (legalább másolatban)

  • a gépjárművet vezető személy érvényes vezetői engedélye (legalább másolatban)

  • a gépjármű forgalmi engedélye (mindkét oldal, másolatban)

  • a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás érvényességének igazolása

  • ha nem a tulajdonos a bejelentő, akkor meghatalmazás a tulajdonostól (2 tanúval ellátva)

  • a káreseményt, illetve annak bekövetkezését a helyszínen észlelő tanuk adatait (név, lakcím, telefonszám) vagy hatósági (rendőrségi) intézkedést lezáró hivatalos feljegyzést

  • fényképfelvételt a káresemény helyszínéről.

  A bejelentésnél közölni kell:

  • a káresemény idejét, pontos helyét (kerület, út, tér, házszám stb.)

  • a káresemény bekövetkezése körülményeinek rövid leírását

  • a kár becsült összegét

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Váci Városfejlesztő Kft. fenntartja magának a jogot arra vonatkozóan, hogy a káreseménnyel kapcsolatosan egyedi információkat kérjen a károsulttól, amelyek a káresemény körülményeinek feltárásához, és a kárigény elbírálásához szükségesek.

  1. Kárrendezés

  1. Kárrendezés 50.000,- Ft összegű kárérték alatt

  A Váci Városfejlesztő Kft., a bejelentett kárigényeket, minden esetben egyedileg kivizsgálja.

  A Váci Városfejlesztő Kft., a fentiek szerint bejelentett és hitelt érdemlően igazolt káreseménnyel összefüggésben keletkezett kárigényt, a károsult részére megtéríti, a károsult által, a javítási költségeket igazoló és a Váci Városfejlesztő Kft. részére bemutatott számla alapján, amennyiben azt megalapozottnak tartja.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Váci Városfejlesztő Kft., minden esetben egyedileg, az eset összes körülményére figyelemmel bírálja el a kártérítési igényeket, figyelemmel a károsultat terhelő kárenyhítési kötelezettségre, az avulás mértékére és káron szerzés tilalmára.

  1. Kárrendezés 50.000,- Ft összegű kárérték felett

  Abban az esetben, amennyiben a kártérítési igény, az 50.000,- Ft összeget (kárérték) meghaladja, a Váci Városfejlesztő Kft., kárszakértőt alkalmaz a pontos kárérték meghatározására.

  A Váci Városfejlesztő Kft., az I/1.) pont szerint bejelentett és hitelt érdemlően igazolt káreseménnyel összefüggésben keletkezett, megalapozott kárt, a kárszakértői véleményben (vagy a károsult és kötelezett létrejött egyezségben) megállapított kárérték erejéig, a károsult részére megtéríti, az általa, a javítási költségeket igazoló és a Váci Városfejlesztő Kft. részére bemutatott számla alapján.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Váci Városfejlesztő Kft., minden esetben egyedileg, az eset összes körülményére figyelemmel bírálja el a kártérítési igényeket figyelemmel a károsultat terhelő kárenyhítési kötelezettségre, az avulás mértékére és káron szerzés tilalmára.

  Kárfelmérés menete:

  A kárbejelentést követő 5 napon belül az eljáró kárszakértő egyezteti a károsulttal a kárfelmérésre megfelelő helyszínt és időpontot. A kárfelmérésről gépjármű, vagy egyéb közlekedési eszköz szemle jegyzőkönyv készül, amelyet a kárszakértő és az ügyfél aláírásukkal hitelesítenek. (Abban az esetben, mennyiben az előző „alap” kárfelmérést követően újabb meghibásodások merülnek fel a balesettel összefüggésben, úgy azok vizsgálatához pótszemle szükséges.) 

  A gépjármű, vagy egyéb közlekedési eszköz szemle jegyzőkönyv kiállítását követően, a kárszakértő meghatározza a kár pontos összegét és továbbítja az a biztosító részére. A biztosító állást foglal a pontos kárérték vonatkozásában.

  A biztosító által jóváhagyott kárértékről, a biztosító tájékoztatja a Váci Városfejlesztő Kft.-t és  a károsultat. Amennyiben a kárérték összegét a károsult nem fogadja el, kérheti a kárérték felülvizsgálatát.

  Fentieket követően a károsult intézkedik, a károsodott gépjármű javításáról és a javítási költségeket igazoló számlák beszerzéséről.

  A Váci Városfejlesztő Kft., a benyújtott számlák alapján, a biztosító által jóváhagyott összeg erejéig, a károsult részére megfizeti.

  A javítási költségeket igazoló számlákkal szembeni követelmények

  A kárrendezés során, a Váci Városfejlesztő Kft., kizárólag a károsult nevére kiállított – a kárfelvételi jegyzőkönyvben rögzített helyreállítási módnak megfelelő – javítási számlát vesz figyelembe.

  ***

  1. Egyéb közúti létesítmény és műtárgyak hibájával okozati összefüggésben bekövetkezett károk

  A Vác Város Önkormányzata és a Váci Városfejlesztő Kft. között létrejött feladatátadási megállapodás alapján, a Váci Városfejlesztő Kft kezelésében lévő közlekedési létesítmények (út, úttartozék, korlát, árok, padka, járda, híd, felüljáró, aluljáró, lépcső, KRESZ tábla, forgalomirányító lámpa, parkolást korlátozó eszközök, stb...) hibáiból keletkezett káreseményeket személyesen ügyfélszolgálatunkon, vagy elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levél formájában is megteheti a www.vacholding.hu oldalról letölthető, „Műtárgy hibáival összefüggésben keletkezett kárbejelentő lap" dokumentum kitöltésével és benyújtásával.(2 sz. melléklet).

  Az jelen pontban hivatkozott károk rendezése felelősséget elismerő jognyilatkozat kiadását követően, biztosító társaság bevonásával történik. A kártérítés mértékét a biztosító társaság határozza meg.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Váci Városfejlesztő Kft., minden esetben egyedileg, az eset összes körülményére figyelemmel bírálja el a kártérítési igényeket figyelemmel a károsultat terhelő kárenyhítési kötelezettségre, az avulás mértékére és káron szerzés tilalmára.

  ***

  1. Általános feltételek

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a károsultat, minden esetben kármegelőzési, kárelhárítási és kárenyhítési kötelezettség terheli, amely alapján a kár megelőzése érdekében, mindenki az adott helyzetben általában elvárható magatartást köteles tanúsítani és úgy köteles eljárni, hogy kár bekövetkezését a lehetőségekhez képest elhárítsa.

  ***

  1. Hatályos: 2019. március 25.

  1. Mellékletek:

  1. Gépjárműkár, vagy egyéb közlekedési eszköz hibáival összefüggésben keletkezett kár bejelentése

  2. Műtárgy hibáival összefüggésben keletkezett kár bejelentése

  Elérhetőségek:

  Ügyfélszolgálat címe: 2600 Vác, Köztársaság út 34.

  Telefonszám: 06-27/510-107

  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Ügyfélfogadás:

  Hétfőtől – Csütörtökig:         8.00 – 14.00 – óráig
  Pénteken                                8.00 – 12.00 – óráig

  Vác, 2019. március 19.

  Zábó Edina sk.
  ügyvezető igazgató

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy 2019. március 18. – 2019. április 05. között (az időjárás függvényében) Vác város közterületein Díszfák permetezését végezzük.

  Munkavégzés helye: Vác város közterületein

  Alkalmazott szer:

  - Vektafid A rovarölő
  - Champ DP gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 0 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: kifejezetten veszélyes

  A Vác Városi Strand és Uszoda 12. heti sávbeosztását az alábbi táblázatban olvashatják! 

  25m medence sávbeosztás

  33m medence sávbeosztás

  image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

  Alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, a 2019-es szelektív, zöld hulladék és elektronikai hulladék gyűjtés helyszíneiről és időpontjairól:

   

  2019.03.23-án rendkívüli zöld hulladék gyűjtés lesz.

  2019. 04. 01-től kezdődően megváltozik a házhoz menő szelektív és a zöld hulladék gyűjtése, ennek időpontjáról és az utcalistáról a csatolt tájékoztatóban olvashat.

   

   

  Páros héten: zöld hulladék
  Páratlan héten: szelektív hulladék  

  Szelektív hulladék tájékoztató - frissített utcanév listával!
  Zöld hulladék tájékoztató - frissített utcanév listával!

   5735 1

  2019. 03. 23-án elektronikai hulladék gyűjtés lesz, az alábbi helyszíneken, 08-13 óráig tartandó időpontban:

  I.- II. körzet:

  - Géza Király tér

  - Volt CEMÜ székház melletti parkolóban (Dr. Csányi krt.16)

  2019. 03. 30-án, 08-13 óráig tartó időpontban:

  III. körzet:

   - Deákvári fasor 2. melletti parkolóban

   

  elektronikai

   

  Lombgyűjtés, gallyazás, szemétszedés városszerte

   

  A Váci Városfejlesztő Kft. kertészeti részlegének munkatársai a múlt héten elszállították az összegyűjtött lombhulladékot a Kőhíd lakótelepről, a Földváry tér területéről, az Arany J. utcai lakótelepről, a Görgey- és a Zrínyi utcából, lombgyűjtést végeztek az Újhegyi úton, a Rigó-, a Magyar-, az Űrhajós- és a Jókai utcában, a Liszt Ferenc sétányon, továbbá a liget területén.

  kerteszetHelga képe 2019.03

  Ahogy minden héten, úgy ezúttal is nagy feladat volt a szemétszedés, kiemelten a belvárosban, a MÁV parkolókban, a főbb városi utak mentén, kiemelt parkokban, a Földváry lakótelepen.

  kerteszetH3 2019.03.11


  A munkatársak elvégezték az ostorfák gallyazását a Posta parkban, a Görgey-, Kossuth-, Damjanich-, Fürdő utcában. A Konstantin téren megtörtént a rózsák tavaszi metszése. A Diadal téren is dolgoztak a kollégák, itt bozótirtás volt a feladat, illetve futó növények visszametszése az örökzöldekből.
  A Rádi úti lakótelepen cserjék ifjítása, nyárfa sarjak visszavágása adott fontos munkát.

  kerteszeth 2019.03.11

  2019. 03. 12.-én frissült! - Tisztelt Érdeklődő!

  A Vác Városi Strand és Uszoda  11. heti sávbeosztásasát letölthetik, illetve az alábbi táblázatban olvashatják! 

  MÁRCIUS 15-ÉN, PÉNTEKEN AZ USZODA NYITVA TARTÁSA: 7.00 – 19.00

  25m medence sávbeosztás

  33m medence sávbeosztás

   image001

  image002 image003 image004 image005 image006 image007 image008

  Erdélyi bál után Mega Játszóház a sportcsarnokban!

   

  Ahogy mondani szokás, szinte egy gombostűt sem lehetett volna leejteni március 2-án, szombaton este a városi sportcsarnokban: az óriási érdeklődésre ezúttal nem egy csúcsrangadó adott okot, hanem a hagyományos Erdélyi batyusbál.

  A már több mint két évtizedes múltra visszatekintő farsangi mulatságon jóval több mint háromszáz vendég vett részt, és a visszajelzések alapján mindenki nagyon jól érezte magát.
  A bál műsorában közreműködtek a Duna Televízió "Hazajáró" című műsorának stábtagjai, továbbá Ónodi Béla és a Naszály Ifjúsági Néptáncegyüttes fiataljai.

  batyusbal201903 2

  batyusbal201903 3

  A hangulatra jellemző, hogy nem csak a közreműködő táncosok ropták, hanem a változatos menüsorú vacsora után következő mulatságban nagyon sokan táncra perdültek.
  Összességében elmondható, hogy egy nagyon jó hangulatú társasági eseménynek adott helyet a sportcsarnok, amely - ismét - kiváló helyszínnek bizonyult.


  ***

  Bizonyára szintén nagyszerű helyszíne lesz a létesítmény az ugyancsak hagyományos tavaszi Mega Játszóháznak, amely március 9-én 10 és 18 óra között várja a kisgyerekes családokat.
  Ismét számos légvárat, ugrálót kipróbálhatnak a kicsik, de lesz arcfestés, lufihajtogatás és persze bohócműsor is, éspedig több időpontban, 11.00, 14.00 és 16.00 órai kezdettel.
  Belépő árak: gyermekjegy fél órára 800 Ft, gyermekjegy egy órára 1500 Ft, gyermekjegy két órára, egyszeri belépésre 2000 Ft, gyermekjegy korlátlan időre, többszöri belépésre 3000 Ft, kísérőjegy 600 Ft.

  batyusbal201903 1


  Tehát szombaton egész nap szeretettel várja a sportcsarnok a kisgyerekes családokat a Mega Játszóházba.

  További információk a www.megajatszohaz.hu oldalon.

   

   

  A Váci Városfejlesztő Kft. dolgozói és a főkertész évek óta figyelemmel kísérik az idős Nyugati 
  ostorfák egészségi állapotát munkáik során. Miután az idős fák szakmai szempontból értéket
  képviselnek, ezért, amíg lehet megtartják őket, de mérlegelni kell, hogy mikortól jelentenek balesetveszélyt.
  Az emberi élet és az ingatlanokban, vagy gépjárművekben okozható károk elkerülése érdekében egyes
  fákat erősen 
  korhadt állapotuk miatt ki kell vágni, amikor már koronájuk súlyát nem tudják megtartani biztonsággal. 

  ostorfa1

  A belváros egyes utcáiban van néhány fa, amelyek kivágása már elkerülhetetlen. Ahogy a mellékelt
  fotók is mutatják a tapasztalt szem látja ill. ismeri azt, amit a járókelők nem vehetnek észre elsőre.
  Az elkövetkezendő hetekben egyes utcákban kivágásra kerülnek a balesetveszélyes fák.

  ostorfa2 ostorfa3

   

  A márciusi hétvégi napokon is folytatjuk a szükséges kertészeti munkákat, jelenleg a Ligeti tó környékén
  zajlik a lehullott avar é
  s ágak elszállítása, illetve az ezután szükséges takarítás. Vácnak ezen gyönyörű
  része lassan zöldellni kezd, kollégáink és kolléganőink ezzel a munkával is segítik a természet tavaszi
  megújulását!

  vac liget lombszedes2019 03 02 14.49.59   vac liget lombszedes2019 03 02 14.50.19 
   vac liget lombszedes 2019 03 02 14.50.36

   

  Szakembereink segítségével lépésről-lépésre folytatjuk a földvári-téri Zöldfa utca aszfalt burkolatának javítását,
  csökkentve ezzel a tél folyamán balesetveszélyessé vált kátyúk okozta problémákat.

   

  vac zoldfa aszfalt 2019 03 03 08.58.54 vac zoldfa aszfalt 2019 03 03 08.59.00

  2019. március 7.-én frissült!!!

  A Vác Városi Strand és Uszoda 10. heti sávbeosztását az alábbi táblázatban olvashatják! 

  25m medence sávbeosztás

  33m medence sávbeosztás

   image001

  image002

  image003

  image004

  image005

  image006

  image007

  image008

   

   

  A tavaszias februárnak köszönhetően a következő helyeken végeztünk kátyúzási munkákat. Ezek a tervezett munkák valamint a lakosság részéről leadott hibajegyek alapján történtek.

  20190213 09155420190228 08023320190228 092932

   

  Helyszínek:

  Újhegyi út
  Pálfy utca
  Luxemburg utca
  Buki sor
  Karcsú A. utca
   

  53121337 410221869544663 4394301952456916992 nIMG 2e6c22ed22cb9c1f2e938d0e5aeb5c1c VIMG 49e8e3dda4e352ea252026bc1aaa8333 V

  A hétvégén tovább folytatódik a Zöldfa utca javítása. Szintén a tavaszias időnek köszönhetően a kőszórásos utak felületi javítása is eltudott kezdődni. Saját géppel illetve munkaerővel.

  Helyszínek:

  Felső Törökhegy út
  Arató utca
  Szekeres utca
  Juhász utca
  Csatamezőút út

  Jelentősebb útjavításokat végeztünk a Konstantin téren, az Újhegyi úton, a Radnóti úton, a Deákvári főúton, a Jávorszky sétányon és elkészült a Zöldfa utca egy része is.

  A nagyobb, forgalmasabb útszakaszokat a következő hetekben állítjuk helyre. Az ütemezés szerint a Rádi út, a Magyar utca és a Galcsek utca kátyúit szüntetjük meg.

  A városszépítés része a kertészeti karbantartás is. Január és február hónapban a következő munkák folytak:

  - Liszt F. sétány, Ady E. sétány, József A. sétány alatti területen a Duna mederben inváziós fajú Zöld juharok, Gyalogakácok irtása

  - Zöldfa utcában és Istenmalmi utcában kiszáradt, korhadt Ezüst juharok kivágása

  - Rácz P. utca 1 - 7. mögött kiszáradt, korhadt Ezüst juharok és Korai juhar kivágása

  - Köztársaság út 30. előtt balesetveszélyesen korhadt, féloldalas idős Nyugati ostorfa visszacsonkolása

  - Gömb juharok ifjítása - koronaalakítása (úttest feletti űrszelvény biztosításával) a belvárosban, az Aranka utcában, Rózsa utcában, Beniczky utcában és Kis utcában

  - Korai juharok ismételt ifjítása (légvezetékek alatt) az Eperfa utcában

  - Ezüst juharok ismételt ifjítása a Szegfű utcában balesetveszély elhárítás érdekében

  - Fekete utcában korhadt, balesetveszélyes platánfa csonkolása

  - Deákvári főtéren butiksoron Hársfák ifjítása

  - Külső - Gombási úton és a Sejcei úton űrszelvényezési munkák

  - Duna - melletti kerékpárúton űrszelvényezési munkák

  - Városi rózsák tavaszi metszése

  - Szemétszedés a Vásár téren és környékén, valamint az alsóvárosi vasútállomáson

  - Tavaszi takarító gereblyézés, lombgyűjtés a Földváry téri lakótelepen, a Duna-parti sétányokon, deákvári városrészen, Kőhíd lakótelepen

  Tervezett munkák a városi zöldterületeken az elkövetkezendő két hétben:

  - Városi rózsák tavaszi metszése

  - Törpe ostorfák koronaalakítása

  - Kiszáradt fák kivágása, balesetveszélyes fák gallyazása

   

  33M-ES MEDENCE
  FEBRUÁR 11-15-IG KARBANTARTÁSI, JAVÍTÁSI MUNKÁLATOK MIATT
  ZÁRVA!
  MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

  A Váci Hulladékgazdálkodási Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy január 5-én szombaton szelektív hulladék szállítás lesz.

  A kidobott karácsonyfák összegyűjtését és elszállítását január 12-én szombaton végzik.
  - Kérjük a lakosságot, hogy a lecsupaszított fákat a megszokott gyűjtőhelyekre és a kukák közelébe helyezzék ki. A kihelyezésnél figyeljenek a gyalogos és gépjármű forgalomra, valamint vigyázzanak a parkoló gépjárművek állapotára.

  Köszönjük!

  Lakossági Tájékoztatás

  Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (a továbbiakban: NHKV Zrt.) biztosítani kívánja, hogy az ingatlanhasználók a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételével összefüggésben keletkező fizetési kötelezettségeiknek  maradéktalanul eleget tehessenek, fizetési hajlandóságukat ösztönözze, továbbá nehézségek esetére egységesen alkalmazható és átlátható szabályrendszer kialakításával lehetőséget teremtsen a felhalmozott díjtartozás részletekben történő megfizetéséhez.


  Tájékoztató a kamatmentes részletfizetési kedvezmény a visszamenőleges szemétszállítási számlák kifizetésére:

  Tájékoztató

  Részletfizetési kedvezmény biztosítása iránti kérelem:
   

  500 énekes és zenész adott hangversenyt 2018. február 24-én Vácon az Első Világháború befejezésének 100. évfordulója alkalmából.
  A Váci Sportcsarnokban megrendezésre kerülő esemény több szempontból is kivételes volt.
  12 település 19 iskolájának és kórusának énekesei vettek részt a nagyszabású hangversenyen. A fellépők jelentős része Vácról és a környékbeli településekről érkezett. A kórusok most először csatlakoztak egymáshoz, létrehozva ezzel egy több mint 400 fős egyesített énekkart.

  Székely Attila a hangverseny szervezője levélben fejezte ki köszönetét az előkészületekben és lebonyolításban nyújtott segítségért.

   

   Levél

   

  A Virágos Vácért Mozgalom az idei évben is virágosításra hívta a váci polgárokat, cégeket, melynek célja az volt, hogy városunkat, környezetünket színes pompába öltöztessük. Immár hosszú évek óta a Váci Sport Kft. telephelyei is részt vesznek a kezdeményezésen, melynek elismeréseként minden év októberében oklevelet vehetünk át.
  Ebben az évben két telephelyünk is a megtisztelő gratulációt fogadta. Vác város Sportcsarnoka 2016 évben a Virágos Vác-Virágos ház táblával díszíthette intézményét, az idei évben pedig átvehettük az ezüst oklevelet, sok éve tartó városszépítő virágosításért. Vác város Uszoda és Strandfürdő első ízben vehette át a kitüntető oklevelet.

   

   

   

  2018. október 16.-n Pályaválasztási Kiállítás lesz Vác város Sportcsarnokában. A Kiállító Intézmények 10:00-14:00 óráig várják a továbbtanulási szándékukban segítséget váró diákokat.
  A tájékoztatók nem csak az iskolapadban történő képzsekről szólnak majd,mint ahogyan azt az elmúlt években már megszokhattuk, lesznek szakmunkát adó kiállítóink is, ahol mindenki maga próbálhatja ki a a neki szimpatikus szakmát.

  2018. október 22.-n Mega Játszóház Vác város Sportcsarnokában. 10:00-18:00
  Kicsiknek és nagyoknak egyaránt fantasztikus élménnyel szolgál a már hagyományos Mega Játszóház. Felfújható óriás légvárak, elektromos kiasutók, terepasztalok, vetítés, kézműves foglalkozások várják egész nap az érdeklődőket.

  2018. október 27.-n VI. Royal Fitnesz Fieszta. A környék legnagyobb fitnesz rendezvényének, melyne a váci sportcsarnok ad otthont, sztárvendége idén Szentgyörgyi Rómeó lesz.
  Kapunyitás 9:00. A 10:00 - 17:00 óráig tartó intenzív program menetrendjét megtalálhatják az érdeklődők a Royal Fitnesz honlapján.

  Várjuk Önöket szeretettel programjainkon.
  Turza Bernadett
  Váci Sport Kh. Nonprofit Kft.
  Rendezvényszervező
  0630 3774463

  Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2018. október 10-én életének 59. évében hosszan tartó példaértékű küzdelem után elhunyt Sleng József a Váci Városfejlesztő Kft. volt dolgozója, aki több évtizede a város szolgálatában állt munkájával.

  Drága emlékét szívünkben őrizzük!

  Tisztelt Ügyfeleink!


  Visszajelzéseik alapján a szombati napokra eső nyitvatartás helyett pénteken meghosszabított ügyfélszolgálattal várjuk Önöket, mely az alábbiak szerint alakul!
  Október hónapban:
  Október 5-én (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva
  Október 12-én (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva

  Október 13-án (szombat) ZÁRVA
  Október 22-én (hétfő) ZÁRVA
  November hónapban:
  November 2-án (péntek) ZÁRVA
  November 9-én (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva
  November 10-én (szombat) ZÁRVA
  November 30-án (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva
  December hónapban:
  December 1-én (szombat) ZÁRVA
  December 7-én (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva
  December 14-én (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva
  December 15-én (szombat) ZÁRVA
  December 21-én (péntek) 8:00 - 14:00-ig Nyitva
  Legközelebbi ügyfélszolgálati nyitvatartás, Január 2-án (szerdán) a megszokott időben várjuk Önöket!

  Tisztelt Egyesületi Vezetők!

  Kedves Bérlőink!

  Szeptember 24-én reggel 6 órakor megnyit a 33-as medence.

  Újra az egyesületek és a vendégek rendelkezésére áll!

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy

  2018. szeptember 21. – 2018. szeptember 30. között

  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein

  Muskátlik növényvédelmi permetezését végezzük.

  Munkavégzés helye:                                       Vác város közterületein

  Alkalmazott szer:                    Runner 2F                               rovarölő

                                                 Decis Mega                               rovarölő

                                                 Mospilan 20 SG                       rovarölő

                                                 Vektafid A                               rovarölő

                                                 Ridomil Gold Plusz 42,5 WP     gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő:               21 nap

  Munkaegészségügyi várakozási idő:                     0 nap

  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája:        mérsékelten veszélyes

  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája:          kifejezetten veszélyes

  2018. szeptember 16-án XLavina Laktanya Szlalom a Fuky Csoki kupáért!!!

  Részletek: http://csapassunk.hu/sajtoanyagok/4446-xlavina-szlalom-fuky-csoki

  Tájékoztatjuk Vác város polgárait, hogy
  2018. augusztus 01. – 2018. augusztus 22. között
  (az időjárás függvényében) Vác város közterületein
  Vadgesztenyefák és vegyes fák, növények permetezését végezzük.

  Munkavégzés helye: Vác város közterületein

  Alkalmazott szer:

  - Runner 2F rovarölő
  - Mospilan 20 SG rovarölő
  - Vektafid A rovarölő
  - Ridomil Gold Plusz 42,5 WP gombaölő

  Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 21 nap
  Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
  A szerek méhekre veszélyességi kategóriája: nem veszélyes
  A szerek vizekre veszélyességi kategóriája: közepesen veszélyes

  Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2018. július 24-én életének 63. évében elhunyt Sztranyán Ferenc a Váci Városfejlesztő Kft. dolgozója, aki több évtizede a város szolgálatában állt munkájával.

  Felejthetetlen halottunktól 2018. július 31-én kedden 17 órakor veszünk végső búcsút katolikus vallása szerint a nőtincsi temetőben.

  Drága emlékét szívünkben őrizzük!

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
  Váci Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság pályázatot hirdet főkönyvelői pozícióra


  Pályázati feltételek:
  - gazdasági/ pénzügyi felsőfokú végzettség
  - regisztrált mérlegképes könyvelői végzettség
  - minimum 3 év versenyszférában szerzett szakmai tapasztalat
  - minimum 3 év vezetői tapasztalat
  - büntetlen előélet


  Előnyt jelent:
  - vezetői tapasztalat
  - költségvetési ismeretek


  Főbb feladatok:
  - a Váci Városfejlesztő Kft pénzügyeinek vitele, likviditástervezés vállalatcsoport szintű irányítása
  - közös számviteli politika kialakítása, aktualizálása, számviteli szabályzatok elkészítése, működtetése,
  - számviteli beszámoló elkészítése
  - vezetői információs rendszer működtetése, fejlesztése; elemzések készítése, hatékonyságvizsgálatok
  - a tagvállalati üzleti és operatív tervezés irányítása


  A pályázat tartalmazza:
  - a pályázó eddigi szakmai életrajzát,
  - a szakmai elképzeléseit,
  - az iskolai végzettséget és egyéb végzettséget tanúsító okiratok másolatát,
  - bérezésre vonatkozó igény


  Bérezés: egyéni megállapodás alapján.
  Az állás betöltése határozatlan időre szól.
  A pályázat beküldésének határideje:2018. július 25.
  Pályázat benyújtása: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  A pályázat benyújtása személyesen: Váci Városfejlesztő Kft. 2600 Vác Köztársaság út 34.

  Letölthető dokumentum

  1. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet USZODAMESTER állás betöltésére.
  Jelentkezési feltételek:
  Uszodamesteri oklevél (megkezdett tanulmány is elfogadott vagy tanulmányi szerződéssel megszerezhető)
  Büntetlen előélet
  Jelentkezni lehet:
  Fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


  2. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet fürdőszolgálatos/takarítós állás betöltésére.
  Jelentkezési feltételek:
  Büntetlen előélet
  Előnyt jelent:
  érettségi bizonyítvány
  jó kommunikációs készség
  Jelentkezni lehet:
  Fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


  3. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet gondnok/karbantartó állás betöltésére.
  Jelentkezési feltételek:
  víz/gáz és/ vagy villanyszerelő képesítés
  Számítógép felhasználó szintű ismerete
  Büntetlen előélet
  Előnyt jelent:
  kisgépkezelői bizonyítvány
  jó kommunikációs készség
  Jelentkezni lehet:
  Fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


  4. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet technikai csoportvezető állás betöltésére.
  Jelentkezési feltételek:
  víz/gáz és/ vagy villanyszerelő képesítés
  Számítógép felhasználó szintű ismerete
  Büntetlen előélet
  Előnyt jelent:
  kisgépkezelői bizonyítvány
  jó kommunikációs készség
  Jelentkezni lehet:
  Fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

  5. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet pénzügyi/gazdasági ügyintéző állás betöltésére.
  Jelentkezési feltételek:
  - minimum középfokú pénzügyi végzettség
  - Számítógép felhasználó szintű ismerete
  - Büntetlen előélet
  Előnyt jelent:
  - pénzügyi/gazdasági ügyintézésben szerzett minimum 3 év gyakorlat
  - jó kommunikációs készség
  Jelentkezni lehet:
  Fényképes önéletrajz és fizetési igény benyújtásával a Váci Sport Kh. Np. Kft. 2600 Vác, Ady Endre st. 16. postai címen vagy ugyanitt személyesen vagy elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

  Letölthető dokumentum

  A múlt hét jó eredményeket hozott a városnak a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjaival való együttműködés keretében.

  Alapvetően 10 napra 8 diák jön dolgozni a város parkfenntartásába gyakorlati oktatás keretében.

  A gyakorlati munka mellett minden nap elméleti oktatás is folyik. Ennek kertebében a városi zöldfelületek alkotóiról (virágok, cserjék, fák) és azok gyakorlati hasznosításáról beszél a főkertész a diákoknak. Megszépült a Liszt F. sétány és az oda vezető lépcsősorok a diákok munkája által, a söprés és gyomlálás megszépítette sétányunkat. A diákok kipróbálták magukat a virágültetésben és a virágágyak kompozícióinak kialakításában a Tesco melletti körforgalomban, amit 5 szív ékesít. Továbbá a rózsaágyások sem maradnak ki a repertoárból, amelyek gyomlálásában, kapálásában, metszésében vesznek részt a diáklányok. A héten még dolgoznak a diákok a városban.

  Nem titkolt szándék, hogy a diákok megkedveljék a parkfenntartási munkákat és kedvet kapjanak a jövőben a parkfenntartás területén elhelyezkedni.

   

   

   

   

  Hírek

  • Összes
  • Hulladékgazdálkodás
  • Közérdekű
  • Parkfenntartás
  • Parkolás
  • Pályázat
  • Sport
  • Strandfürdő és Uszoda
  • Távhő
  • Városfejlesztés
  • Városimázs
  • Állás
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  load more hold SHIFT key to load all load all