Tisztelt Váci Lakosok!

Az óév végével, az újév első napjaiban Vác területén több közvilágítási hiba is keletkezett, melyek elhárításában Társaságunk koordináló és végrehajtó feladatokat is ellát. A Váci Városfejlesztő Kft. alvállalkozójával közösen hárítja el az aktív elemek hibáit. Ezek a hibák általában egy-két kandelábert érintő világítási hiányosságok, többnyire a világítótest cseréjét, javítását igénylő feladatok. Minden esetben megvizsgáljuk a bejelentett hibákat és a hatáskörünkben megoldható hibákat elhárítjuk. Azokat a hibákat, amelyek nagyobb területeket érintenek, szakaszhibák, kábelhibák, nem háríthatjuk el, mivel az ELMŰ Hálózati Kft. tulajdonában lévő oszlopokon, transzformátor állomásokon, elektromos berendezéseken javítást nem végezhetünk. Így a vélhetően szakaszhiba, kábelhiba jellegű feladatokat jelezzük az ELMŰ Hálózati Kft. felé.

A közvilágítás hiányosságai mindig a közösség széles rétegét érintik, ezért igyekszünk ezek elhárításában a lehetséges legrövidebb idő alatt eredményt elérni. Az elmúlt napokban például, hibát jeleztünk és az ELMŰ Hálózati Kft. együttműködését kértük a Méhész utca, a Bolygó utca, a Déli út, a Gyöngyvirág utca, a Naphegy utca, a Radnóti Miklós út és a Tabán utca vonatkozásában. A felsorolt utcák némelyikében a hiba már több napja fennáll, részben javításra is kerültek, de tartós eredményt nem hoztak sajnos, így a hibakeresés tovább folytatódik. Jelen tudásunk szerint a Radnóti úton olyan kábelhiba van, ahol a pontos helyszín megállapítása, feltárása és cseréje várhatóan hosszabb időt vesz igénybe. Ezért kérjük szíves türelmüket. A felsorolt munkák mindegyikét végrehajtásra felvette az ELMŰ Hálózati Kft. illetékes szerelő csapata.

Az elmúlt egy évben Társaságunk több gondot és erőforrást fordított a vezetékbe benőtt fák gallyazására, mely szintén egy lehetséges forrása a közvilágítás kimaradását okozó elektromos zárlatnak. Már lezajlott eszköz beszerzéseink (ágdaráló beszerzése), illetve további terveink megvalósulása (kosaras autó beszerzése) is enyhíteni fogja az ezirányú fennakadásokat. Vác Város Önkormányzatának kezdeményezésére az új évben meg fognak változni a közvilágítás ki és bekapcsolásának időpontjai, jelentősen javítva a lakosság komfortérzetén. Mindezen intézkedések örömteli és komoly változásokat eredményeznek az egész közösség számára.

Fontos tudni, hogy Társaságunk a bejelentéseket köszönettel fogadja, mivel nem lehetséges a város egész területét minden szakterületre nézve folyamatosan szemlézni, bár törekszünk erre. A közterületeket érintő hibákról (pl. közvilágítás, játszóterek, padok, csapadékcsatorna dugulások) sok esetben a lakossági bejelentések által értesülünk, hiszen az ott lakó azokat azonnal érzékeli. A bejelentések hasznosak számunkra, forduljanak hozzánk bizalommal.

Bejelentéseiket fogadjuk a www.vacholding.hu honlapunkon keresztül regisztrációt követően. Elérhetőek vagyunk a +3627510107 központi számunkon. Írhatnak nekünk az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, jelenleg a járványhelyzet miatt személyes ügyfélszolgálatunk nem működik.


Hibabejelentést lehet tenni a Váci Polgármesteri Hivatal által üzemeltetett Zöld számon (+3680890020) is. A Váci Városfejlesztő Kft. illetékességébe tartozó ügyek részünkre továbbításra kerülnek. Igyekszünk bejelentőinknek visszajelezni, amennyiben megadják nevüket és elérhetőségüket.

Szíves tájékoztatásul jelezzük még, hogy a közvilágítással kapcsolatos hibák lakossági bejelentése az ELMŰ ügyfélszolgálatán nem lehetséges, ezeket kérjük a Váci Városfejlesztő Kft. felé, a fent megadott lehetséges módok valamelyikén jelezni. A Társaságunk által nem javítható közvilágítási hibákat mi tudjuk megküldeni az ELMŰ Hálózati Kft. felé.

Hírek

 • Összes
 • Hulladékgazdálkodás
 • Közérdekű
 • Parkfenntartás
 • Parkolás
 • Pályázat
 • Sport
 • Strandfürdő és Uszoda
 • Távhő
 • Városfejlesztés
 • Városimázs
 • Állás
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all