Munkatársaink a 11. héten az alábbi feladatokkal foglalkoztak és végeztek a város területén. A múlthéten lezajlott karbantartási és szervízelési munkák után munkába fogtuk kátyúzó autónkat, amelynek segítségével a következő helyszíneken dolgoztunk: Deákvári főút, Budapesti főút, Naszály út, Althann Mihály Frigyes utca, Báthori utca, Zrínyi Miklós utca, Buki sor, Újhegyi út, Deákvári fasor, Kosdi út. Javításra került több beszakadt csapadékcsatorna-rács a Budapesti főúton és a Buki soron. Kollégáink kimozdult lapok helyreállításán dolgoztak a Széchényi utca - Mélygarázs térfelszint összekötő közben, lakossági bejelentés alapján pedig javításra került az Arany János utca - Naszály utat összekötő lapjárda hiányzó lépcsőfoka. Folytatódtak az útszegélyezési munkálatok a Galcsek utcában és Jókai utcában. A nemzeti ünnep alkalmából számos elhasználódott zászló cseréjét végeztük el a Március 15. téren, Bécsi kapunál,illetve az  Ady Endre sétányon található országzászlónál, valamint a teljes várost felzászlózták munkatársaink a Március 15-i ünnepre.

BurkolatBurkolat2BudapestcsatBudapesti főút
AranyArany2resize
Budapestcsat2resizeBuki
Galcsek2Galcsek3Galcsek umárc.15.2márc.15

A magasépítési csapat dolgozói az Árpád konyhában polc felszerelést végeztek, a József Attila sétányon található játszótéri eszközön pedig tönkrement járófelületeket cseréltek le. A Vám utcai óvodában beázás miatti festés, az Eötvös utcai óvodában ajtók festése készült el, a Sirály utcai óvodában pedig a lapos tető szigetelése történt meg.  A Március 15. téren a zenélő óránál munkatársaink burkolat javítással végeztek, illetve szintén a téren, a 10. szám alatti épület tetejét javítottuk, beázás miatt. Javítottuk a Rózsakertben lévő pergolát, továbbá a Széchenyi utcai Erste Bank bejáratánál a lábazatot és a homlokzatot.

Festés1Festés2Sirály tetőszigetelés
Sirály tetőszigetelés 2
József A sétány játszó 1József A sétány játszó 2
József A sétány játszó előtte1József A sétány játszó előtte2aa
Erste 1Erste2Főtér 10 tetőjavításZenélő óránál burkolat javítás


Kertész kollégáink feladatai közé az alábbi munkálatok tartoztak: törpe ostorfák gallyazása és gallyak elszállítása a következő helyszínekről: Eötvös József utca, Farkasfalvy Imre utca, Köztársaság út, Konstantin tér, összesen 52db fa. Lombgyűjtés és letört gallyak gyűjtése történt meg a Szentháromság tér, Fürdő utca, Kossuth Lajos tér, Jókai Mór utca rózsaágyás, Március 15. tér, Széchényi utca, Géza Király tér, Diadal tér (sövényzetből), Újhegyi úti lakótelepről. Letört gallyakat gyűjtöttünk és zsákoltunk az Arany János utcai lakótelep - Negyvennyolcasok útjáig bezárólag, továbbá a Földváry tér - Diadal tér sövényzet mellett.  Lakossági összefogás által összegyűjtött gallyakat és lombokat szállítottunk el a Munkácsy park területéről, az Újhegyi útról és a Dózsa György útról. Takarítási munkák és lombseprés történtek a Liszt Ferenc sétány, Halász köz lépcsősorán, virágágyásokat gyomláltunk a következő területeken:
 Posta park, dr. Csányi László körút (Staféta előtt), Báthori utca – dr. Csányi László körút., Széchenyi utca sétálóutca szakasz, LIDL körforgalom, KRESZ park belső virágágyás és körforgalom, Kölcsey utca, Staféta melletti rózsaágyás. Darabos hulladékot gyűjtöttünk be a Rózsakert, Damjanich téri játszótér, Géza király tér, Szentháromság tér, Kossuth tér, Posta park, Szent István tér, Rádi úti lakótelep területekről. A március 15.-i megemlékezések ünnepi területeinek takarítását végeztük el a Honvéd emlékműnél, Honvéd síroknál és a Landerer utcában. Elvégeztük a város területein lévő szobrok tavaszi kitakarását, továbbá a Ligetben faültetési munkák előkészítését és segítését végeztük. A Piac utcai wc üzemeltetése is megtörtént.

kert1kert2kert faültetés liget

Fejlesztések

  • Összes
  • Közérdekű
  • Városfejlesztés
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all