A Váci Városfejlesztő Kft. 10. heti beszámolóját a Magasépítési csapat elvégzett feladataival és munkával kezdjük meg. Az elmúlt időszakban munkatársaink dolgoztak a Deákvári főúti, illetve a Vám utcai óvodában, az elmúlt héten pedig az Eötvös utcai óvodában végeztünk festési munkálatokat, továbbá a Sirály utcai óvodában kerítést javítottunk. Megtisztítottuk az időjárástól és egyéb szennyeződésektől a Kossuth téren lévő Kossuth szobrot, a Zeneiskola bejáratánál. A Ligetben található kerékpáros pihenő hely mellett fa szemetest telepítettünk, a Zöldfa utcában pedig megrongálódott buszmegállót javítottunk.

 

sirály1sirály2
Eötvös1Eötvös2
eötvös3eötvös4
szobor2szobor3szobor4szobor5liget


Az elmúlt héten zajlott kátyúzó autónk időszakos karbantartása és szervize, ezáltal az aszfaltozással járó útburkolat javítások a következő héten folytatódnak. A hét elejei erősen csapadékos időjárás miatt több helyszínen szükséges volt a csatornarácsok, összefolyók és ülepítők takarítására a Sas utcában, Sövény utcában és a Konstantin téren. Hibajegyen érkezett lakossági bejelentés alapján egy nagyobb útsüllyedést sikerült megszűntetnünk a Bácska utcában. Végleges akna fedlappal láttuk el a néhány hete beszakadt aknát az Althann Mihály Frigyes utcában, továbbá az Ady Endre sétány takarítása után megkezdtük a Budapesti főút útszegélyezését, kézi erővel az útpadkára felrakódott szennyeződés eltávolításával. 

AlthannBudapestbudapest2 vagottBudapest3
Konstantin térSas uSövény ucsatornaBácska u

Kertészeti csoportunk folytatta az elmúlt hetekben megkezdett törpe ostorfák gallyazását a következő területeken: Nagymező utca, Gasparik utca, Szent Miklós tér, Konstantin tér, Budapesti főút, Szentháromság tér, Fürdő utca, Köztársaság út - mindösszesen 83 db fával, illetve a Széchenyi utca (Galcsek utca és dr. Csányi körút) közötti szakaszán 10 db ostorfa gallyazásával. Lombgyűjtés és elszállítás történt az Erzsébet utcai lakótelep és Zrínyi utca közötti területről, Jázmin tér - játszótér, Diák köz, Görgey utca sétálóutca szakaszán, Liszt Ferenc sétány, Tornyos Pál utca, Földváry tér, Rádi út, Kárász utcai lakótelep, Tölgyfa utca szakaszokon. Folytattuk az  Ady Endre sétány kőfalából indás növények, sarjak kivágását. Munkatársaink viharban letört gallyak összegyűjtését és elszállítását végezték  az Erzsébet utcai lakótelep és Zrínyi utca közötti területen, Arany János utcai lakótelepen , Bán Márton utcában. A 2-es út - Juhász Gyula Általános Iskola mellett letört ostorfát daraboltuk és szállítottuk el, illetve virágágyásokat gyomláltunk a Rév és a  Széchényi utca illatszer üzlet előtti területeken. A Váci Hulladékgazdálkodási Kft.-vel közösen lombot, zöldhulladékot rakodtunk és szállítottunk el a Fekete utcából. A kórház melletti Argentin Döme térről szintén gallyakat szállítottunk el, a MÁV-os parkolókból összegyűjtött darabos hulladékot gyűjtöttünk be. Folytatódott a város területén, kezelésünkben lévő muskátlik visszavágása is. Darabos hulladék gyűjtését végeztük a következő helyszíneken: Rózsakert, Damjanich téri játszótér, Géza király tér, Szentháromság tér, Kossuth tér, Posta park, Szent István tér, Rádi úti lakótelep. A Piac utcai wc üzemeltetése is folyamatosan történik. 

kert1 kert2

Fejlesztések

  • Összes
  • Közérdekű
  • Városfejlesztés
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all