Január 4. hetében a Városfejlesztő kollégái tovább folytatták az útjavítási munkálatokat a város területén.  Kátyúzási technikával dolgoztunk a Szivárvány utca, Kossuth tér, Szent Flórián utca, Újhegyi út, Deákvári főút útszakaszain, a munkafolyamatot most is segítette, hogy csapadékmentes, viszonylag száraz volt az időjárás. Az őszi-téli időszakban szennyeződött útszegélyeket kézzel tisztítottuk, illetve szükség szerint takarítottuk a csatornarácsokat az Eötvös utca, Althann Mihály Frigyes utca és a Köztársaság út északi felén. A Március 15. téren lévő Tragor Ignác múzeum előtti térkövezés megsűllyedt, balesetveszélyessé vált, ezért ez a járdaszakasz is javításra került. 

szivarvany resizedAlthannKöztársaságKöztársaság2Köztársaság3tragor small

A Magasépítési részleg munkatársai ezen a héten befejezték a kisebbségi önkormányzati iroda felújjítását, dolgoztak óvodák kerámia burkolatainak javításán - cseréjén, illetve számos kézi hulladékgyűjtő edény készítettek el.

kisebbségi 1kisebbségi 4kisebbségi 3kisebbségi 2
kisebbségi 5kisebbségi 6kisebbségi 7
óvoda burkolat javítás 1óvoda burkolat javítás 2

Kertészeti részlegünk kollégái ezen a héten folytatták a lombgyűjtéseket az alábbi területeken: Rákóczi tér,  Újhegyi út - Deákvári főút - Rigó utca - Harkály utca közötti tömbbelsők és kapcsolódó területeik, Posta parkFolytatódtak  a Gömb juharok ifjítási munkái az alábbi utcákban: Kosdi utca, Madách utca, Ág utca, Lomb utca, Gyökér utca, Kert utca  - 63 db fa  volt érintett a munkálatokban.

viber kép 2020 01 27 11 14 59viber kép 2020 01 27 11 14 60viber kép 2020 01 27 11 14 61

Fejlesztések

  • Összes
  • Közérdekű
  • Városfejlesztés
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all