Az évszaktól szokatlanul enyhe, meleg és csapadékmentes idő lehetővé tette, hogy folytassuk a város útburkolatainak javítását, kátyúzását, útburkolati jelek felfestésének megerősítését, illetve a nyílt vízelvezető árkok és ülepítők takarítását.  A korábbi cikkünkben bemutatott aszfaltjavító technikával a következő helyeken történtek javítások az elmúlt időszakban: 

Báthori Miklós utca,  Naszály út, Deákvári Főtér, Gombási út, Dózsa György út, Görgey utca, Erzsébet utca,  Berkes András utca,  Szélső sor , Csillag utca, Újhegyi út, Kölcsey Ferenc utca, Nagymező utca, Széchenyi utca  

 

 

Ambró2smallSzéchenyi sarok


A közelgő halottak napja miatt várható megnövekedett forgalom miatt a temetők környékét vettük fókusz alá, itt végeztük el a szükséges kátyúzási, útborkolat javítási munkálatokat: 
Ambró Ferenc utca, Avar utca

Az időjárás és az elmúlt években megnövekedett gépjárműszám és forgalom nem csak magát az útburkolatot koptatja, rongálja, hanem a felületre festett útburkolati jeleket, jelzéseket is. Számos helyen javítottuk újrafestéssel a mozgáskorlátozott jeleket, záróvonal átlépését engedélyező szaggatott menetdinamikai küszöböket, illetve a forgalomtól eltárt területek határoló jelzéseit. A főmérnökség, illetve a lakosság által hibajegy kezelő rendszerünkbe leadott lekopások is újra lettek festve.

Althann Mihály Frigyes utca,  Berkes András utca, Csányi László körút,  Köztársaság út, Zöldfa utca 

Althann
Köztársaság2ZöldfaBerkes resizecsanyi resized


Városrészről-városrészre járjuk végig és tisztítjuk meg a nyílt vízelvezető árkokat, ülepítőket. A város egyik legnagyobb terheltségű szakasza a Gombási úti nyílt árok, itt kollégáinknak sürgősen javítani kellett egy szakaszon a partfal összecsúszot beton elemeit a balesetveszélyt és az állagmegóvást figyelembe véve. A Szivárvány utca - Hanusz István utca által határolt Bottyán utcai nyílt árok és ülepítő is megtisztításra került.
 

GombásiGombási2Gombási3

bottyanBottyán1

Bottyán2 Bottyán3

Hasonló munkákat végeztünk az Eperfa utca és a Szőlővessző utcai árkokban is. 

szőllővesszőEperfaFejlesztések

  • Összes
  • Közérdekű
  • Városfejlesztés
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all